ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Geriausi oro gruzdintuvėje kepti briuselio kopūstai vos iš 5 ingredientų
Receptai

Geriausi oro gruzdintuvėje kepti briuselio kopūstai vos iš 5 ingredientų

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-06-16
Komentarų: 0
2 min. skaitymo

Briuselio kopūstai: vieni juos dievina, kiti negali pakęsti. Tačiau šis TikTok receptas, kuris vadinamas „geriausiu, kokį kada nors bandėte”, nustebins net didžiausius jų skeptikus. Poppy O’Toole, kulinarijos meistrė, garsėjanti paprastais receptais, dažnai gaminamais karšto oro gruzdintuvėje, paskelbė savo paprastą penkių ingredientų receptą Briuselio kopūstams, kuris, kaip ji teigia, sužavės jūsų svečius, praneša „Express“.

Kepti briuselio kopūstai vos iš 5 ingredientų
Kepti briuselio kopūstai vos iš 5 ingredientų

Ji įsitikinusi, kad net didžiausi briuselio kopūstų skeptikai pakeis savo nuomonę, sakydama: „Tai, tikriausiai, geriausi briuselio kopūstai, kokius kada nors bandėte. Ir viskas pagaminama karšto oro gruzdintuvėje, nereikia jokių papildomų žingsnių. Tiesiog viską sudedate į ją, ir viskas labai paprasta.

Karšto oro gruzdintuvėje kepti Briuselio kopūstai

Ingredientai:

  • 50 g sviesto
  • 500 g šaldytų Briuselio kopūstų (jei švieži – perpjauti per pusę)
  • 100 g smulkiai supjaustytos šoninės
  • 50 g iš anksto virtų ir smulkintų kaštainių
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Karšto oro gruzdintuvėje kepti Briuselio kopūstai

Taip pat skaitykite

Orkaitėje kepta žuvis su bulvėmis
Orkaitėje kepta žuvis su bulvėmis
2025-07-04
Pupelių troškinys be mėsos
Pupelių troškinys be mėsos
2025-08-13
Šaldyto jogurto desertas su uogomis
Šaldyto jogurto desertas su uogomis
2025-07-14
Krevečių salotos su pomidorais ir avokadais
Krevečių salotos su pomidorais ir avokadais – vienos mėgstamiausių vasarą
2025-07-16

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo būdas:
  1. Įkaitinkite karšto oro gruzdintuvę iki 180 °C (350 °F).
  2. Jei naudojate šviežius kopūstus, perpjaukite juos per pusę. Dubenyje sumaišykite kopūstus su sviestu, pagardinkite druska ir pipirais, tada sudėkite į gruzdintuvės krepšelį.
  3. Į kopūstus įmaišykite šoninės gabalėlius ir kepkite 5 minutes. Po to įdėkite smulkintus kaštainius, pamaišykite ir kepkite dar 5–10 minučių, priklausomai nuo to, kokio traškumo norite.

Pasak Poppy, kaštainis suteikia kopūstams malonų kalėdinį saldumą, o traški šoninė prideda malonaus skonio ir tekstūros. Kaštainius galite pakeisti graikiniais riešutais arba migdolais, kurie taip pat suteiks patiekalui malonaus traškumo ir švelnaus riešutinio skonio.

Poppy O’Toole receptas leidžia paprastai paruošti spragstančius, saldžius ir traškius Briuselio kopūstus, kurie taps tikru jūsų šventės hitu. Nesvarbu, ar mėgstate tradicijas, ar eksperimentus, šis receptas gali tapti nauju jūsų šeimos mėgstamiausiu.

Šaltinis: https://www.mirror.co.uk/

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:Briuselio kopūstaidaržovėsOro gruzdintuvė

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Kaip išsaugoti ryškią burokėlių spalvą ir skonį verdant?
Gyvenimas

Kaip išsaugoti ryškią burokėlių spalvą ir skonį verdant?

Ženklai išduodantys, kad maistas, kurį valgote dažniausiai jums netinka
Sveikata ir grožis

Ženklai išduodantys, jog maistas, kurį valgote dažniausiai jums netinkamas

Natūralios arbatos be kofeino: nauda ir geriausi pasirinkimai
Sveikata ir grožis

Natūralios arbatos be kofeino: nauda ir geriausi pasirinkimai

Oakley Meta HSTN išmanieji akiniai. Pristatė išmaniuosius akinius. Nuotraukos šaltinis: theverge.com
Technologijos

Meta ir „Oakley“ pristatė naujos kartos išmaniuosius akinius: ką jie gali?

Morkos ir kūno įdegis: ar galima mėgautis morkomis ir džiaugtis gražia oda?
Sveikata ir grožis

Morkos ir kūno įdegis: ar galima mėgautis morkomis ir džiaugtis gražia oda?

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?