ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Home » Geriausi oro gruzdintuvėje kepti briuselio kopūstai vos iš 5 ingredientų
Receptai

Geriausi oro gruzdintuvėje kepti briuselio kopūstai vos iš 5 ingredientų

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-06-16
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Kepti briuselio kopūstai vos iš 5 ingredientų
Kepti briuselio kopūstai vos iš 5 ingredientų

Briuselio kopūstai: vieni juos dievina, kiti negali pakęsti. Tačiau šis TikTok receptas, kuris vadinamas „geriausiu, kokį kada nors bandėte”, nustebins net didžiausius jų skeptikus. Poppy O’Toole, kulinarijos meistrė, garsėjanti paprastais receptais, dažnai gaminamais karšto oro gruzdintuvėje, paskelbė savo paprastą penkių ingredientų receptą Briuselio kopūstams, kuris, kaip ji teigia, sužavės jūsų svečius, praneša „Express“.

Ji įsitikinusi, kad net didžiausi briuselio kopūstų skeptikai pakeis savo nuomonę, sakydama: „Tai, tikriausiai, geriausi briuselio kopūstai, kokius kada nors bandėte. Ir viskas pagaminama karšto oro gruzdintuvėje, nereikia jokių papildomų žingsnių. Tiesiog viską sudedate į ją, ir viskas labai paprasta.

Karšto oro gruzdintuvėje kepti Briuselio kopūstai

Ingredientai:

  • 50 g sviesto
  • 500 g šaldytų Briuselio kopūstų (jei švieži – perpjauti per pusę)
  • 100 g smulkiai supjaustytos šoninės
  • 50 g iš anksto virtų ir smulkintų kaštainių
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Karšto oro gruzdintuvėje kepti Briuselio kopūstai

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo būdas:

  1. Įkaitinkite karšto oro gruzdintuvę iki 180 °C (350 °F).
  2. Jei naudojate šviežius kopūstus, perpjaukite juos per pusę. Dubenyje sumaišykite kopūstus su sviestu, pagardinkite druska ir pipirais, tada sudėkite į gruzdintuvės krepšelį.
  3. Į kopūstus įmaišykite šoninės gabalėlius ir kepkite 5 minutes. Po to įdėkite smulkintus kaštainius, pamaišykite ir kepkite dar 5–10 minučių, priklausomai nuo to, kokio traškumo norite.

Pasak Poppy, kaštainis suteikia kopūstams malonų kalėdinį saldumą, o traški šoninė prideda malonaus skonio ir tekstūros. Kaštainius galite pakeisti graikiniais riešutais arba migdolais, kurie taip pat suteiks patiekalui malonaus traškumo ir švelnaus riešutinio skonio.

Poppy O’Toole receptas leidžia paprastai paruošti spragstančius, saldžius ir traškius Briuselio kopūstus, kurie taps tikru jūsų šventės hitu. Nesvarbu, ar mėgstate tradicijas, ar eksperimentus, šis receptas gali tapti nauju jūsų šeimos mėgstamiausiu.

Šaltinis: https://www.mirror.co.uk/

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:Briuselio kopūstaidaržovėsOro gruzdintuvė

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Tobulas šokoladinis braunis
Desertai

Tobulas šokoladinis braunis – drėgnas ir labai skanus

2025-06-17
Makaronai su špinatais ir rikota
Makaronų patiekalai

Makaronai su špinatais ir rikota

2025-06-05
Naminiai suši - su tunu ir su daržovėmis
Receptai

Naminiai suši – su tunu ir su daržovėmis

2025-06-05
Kiaulienos troškinys su džiovintomis slyvomis
Receptai

Kiaulienos troškinys su džiovintomis slyvomis: tradicinis receptas

2025-06-16

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?