Makaronai su šviežiomis dešrelėmis – greitai paruošiamas ir sotus patiekalas, kuris puikiai tinka tiek paprastai vakarienei, tiek savaitgalio pasilepinimui.
Makaronai su šviežiomis dešrelėmis: receptas
Skanus, kvapnus ir visada pasiteisinantis pasirinkimas.
Ingredientai:
- 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
- 1 raudonoji paprika
- 400 g aukštos kokybės dešrelių
- 350 g pomidorų ir čili padažo
- 350 g makaronų
- druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį
- saujelė tarkuoto Parmezano
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Įkaitinti aliejų didelėje keptuvėje ir sudėti smulkiai pjaustytą papriką. Kepti ant vidutinės kaitros, kol suminkštės.
2. Dešrelėms pašalinti odelę ir sudėti mėsą į keptuvę. Mediniu šaukštu ją šiek tiek pasmulkinti. Kai mėsa apskrus, supilti pomidorų padažą ir virti 10 min.
3. Tuo tarpu išvirti makaronus pasūdytame verdančiame vandenyje pagal instrukciją ant pakuotės.
4. Nusausinti makaronus ir sumaišyti su padažu. Patiekti į keturias lėkštes ir pabarstyti tarkuotu Parmezanu.
Recepto šaltinis: bbc.co.uk/food
Nuotraukos asociatyvinės © Canva.