Žyma: mėsa

Kodėl marinuojant mėsą reikia aliejaus? Triukai, kurie pakeis jūsų kepsnių skonį!

Marinavimas – tai genialiai paprastas ir nepaprastai efektyvus kulinarinis metodas, leidžiantis mėsai,…

Rita Barčienė

Virtuvės šefas atskleidė kaip išsirinkti geriausią mėsą sultiniui. Išbandykite ir receptą

Kad sultinys būtų tobulas - mėsa yra esminis jo komponentas, tiesiogiai įtakojantis…

Rita Barčienė

Kokią mėsą rinktis metant svorį? Geriausi pasirinkimai ir patarimai

Mėsa yra svarbi subalansuotos mitybos dalis, ypač tiems, kurie nori numesti svorio…

Rugilė Vainytė

Ko negalima kepti ant griliaus? Atsako šefas

Grilio sezonas – puikus metas mėgautis lauke praleistu laiku ir skaniais keptais…

Rita Barčienė

Sultinga mėsa be marinavimo: greitas ir lengvas paruošimas

Mėsa yra universalus patiekalas, tinkantis tiek šeimos vakarienei, tiek svečiams vaišinti. Vienas…

Rita Barčienė

Mėsa ir įdomūs faktai apie ją: nauda, saugumas ir sveikata

Mėsa gali būti sveikos mitybos dalis. Gyvūniniai baltymai jau seniai yra svarbi…

Rugilė Vainytė