ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Home » Avižiniai rūgpienio vafliai
Blynai

Avižiniai rūgpienio vafliai

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-06-26
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Avižiniai rūgpienio vafliai
Avižiniai rūgpienio vafliai

Avižiniai rūgpienio vafliai – šie minkšti ir purūs vafliai yra tiesiog puikus pasirinkimas pusryčiams. Avižiniai miltai suteikia jiems papildomo maistingumo ir sotumo. Vaflius rekomenduojama patiekti su mėgstamiausiais priedais ir gardi dienos pradžia garantuota.

Avižiniai rūgpienio vafliai: receptas

Šie vafliai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta lengvus ir skanius pusryčius arba užkandžius, kuriuos galima pritaikyti pagal savo skonį.

Ingredientai:

  • 1 kiaušinio
  • 12 g rudojo cukraus (ar kito biraus saldiklio)
  • 200 g viso grūdo avižinių miltų
  • 1 arb. š. kepimo miltelių
  • 200 g rūgpienio (2,5%)
  • 50 ml vandens

    Pagardams:
  • Tekšių uogienė
  • Bananas
  • Lukštentos kanapių sėklos

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Kiaušinį išplakti su cukrumi.
2. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais.
3. Į miltų mišinį supilti kiaušinio plakinį, rūgpienį ir vandenį.
4. Viską išmaišyti iki vientisos masės (jeigu per skysta – papildomai dėti miltų, jeigu per tiršta – vandens).
5. Kepti įkaitintoje vaflinėje apie 3 min (laikas priklauso nuo naudojamos vaflinės galingumo).
6. Patiekti su uogiene, pjaustytu bananu, apibarstyti kanapių sėklomis.


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje. 

ŽYMOS:Avižiniai miltaiRūgpienisvafliai

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Sveikuoliška grūdėtos varškės pica be miltų
Receptai

Sveikuoliška grūdėtos varškės pica be miltų

2025-06-19
Moliūgų tarta su svogūnais - kai nesinori mėsos
Receptai

Moliūgų tarta su svogūnais – kai nesinori mėsos

2025-06-05
Makaronų apkepas su šviežiomis dešrelėmis
Apkepai

Makaronų apkepas su šviežiomis dešrelėmis

2025-06-25
Greitai marinuoti svogūnai
Naudinga

Greitai marinuoti svogūnai – tinka prie visko

2025-06-22

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?