ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Greitos sluoksniuotos tešlos bandelės su uogiene oro gruzdintuvėje
Desertai

Greitos sluoksniuotos tešlos bandelės su uogiene oro gruzdintuvėje

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-06-28
Komentarų: 0
1 min. skaitymo

Greitos sluoksniuotos tešlos bandelės su uogiene oro gruzdintuvėje – šie pyragėliai yra puikus sprendimas, kai norisi gardaus ir greitai pagaminamo deserto. Sluoksniuota tešla yra universali ir lengvai paruošiama, o uogienės įdaras suteikia malonų saldumą bei vaisišką gaivą.

Greitos sluoksniuotos tešlos bandelės su uogiene
Greitos sluoksniuotos tešlos bandelės su uogiene

Greitos sluoksniuotos tešlos bandelės su uogiene oro gruzdintuvėje: receptas

Šis desertas tinka tiek kasdieniams pasilepinimams, tiek svečiams pavaišinti – greitas, paprastas ir skanus.

Ingredientai:

  • 3 lapeliai šaldytos mielinės tešlos
  • 100 g mėgstamos uogienės (tirštesnės)
  • 10 g rudojo cukraus
  • 1 kiaušinis

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Pasiruošti visus ingredientus.

Taip pat skaitykite

Ryžių salotos su gražgarstėmis
Ryžių salotos su gražgarstėmis
2025-07-21
Trinta brokolių ir žiedinių kopūstų sriuba
Trinta brokolių ir žiedinių kopūstų sriuba
2025-08-22
Keptos bulvės su citrina ir rozmarinais
Keptos bulvės su citrina ir rozmarinais
2025-06-04
Makaronai su aštriu pesto padažu
Aromatingi makaronai su aštriu pesto padažu
2025-07-15
Greitos sluoksniuotos tešlos bandelės su uogiene oro gruzdintuvėje. Ingredientai


2. Tešlos lakštus atšildyti iki kambario temperatūros ir juos iškočioti.

Mielinės tešlos pyragėliai su uogiene. Iškočioti tešlą


3. Iškočiotą lakštą supjaustyti į keturias dalis.

Mielinės tešlos pyragėliai su uogiene. Supjaustyti gabaliukais


4. Du gabalėlius aptepti uogiene.

Mielinės tešlos pyragėliai su uogiene. Aptepti uogiene


5. Tuomet uždengti kitais dviem lapeliais.

Mielinės tešlos pyragėliai su uogiene. Uždengti


6. Pyragėlių kraštus užlankstyti arba tiesiog užspausti šakute.

Mielinės tešlos pyragėliai su uogiene. Užlankstyti kraštus


7. Į indelį mušti kiaušinį ir jį tiek tiek paplakti.

Mielinės tešlos pyragėliai su uogiene. Paplakti kiaušinį


8. Kiaušinio plakiniu aptepti suformuotus pyragėlius.

Mielinės tešlos pyragėliai su uogiene. Aptepti kiaušiniu

9. Apteptus pyragėlius pabarstyti ruduoju cukrumi.

Taip pat skaitykite

Baltojo vyno ir maisto deriniai: tobulos skonių harmonijos paslaptys
Baltojo vyno ir maisto deriniai: tobulos skonių harmonijos paslaptys
2025-08-05
Kodėl marinuojant mėsą reikia aliejaus?
Kodėl marinuojant mėsą reikia aliejaus? Triukai, kurie pakeis jūsų kepsnių skonį!
2025-07-08
Morkų tortas su kreminio sūrio kremu – šventinio stalo puošmena
Morkų tortas su kreminio sūrio kremu – šventinio stalo puošmena
2025-07-23
Oro gruzdintuvė: patarimai kaip iškepti traškų maistą
Oro gruzdintuvė: specialistų patarimai tobulai traškiam maistui
2025-08-06
Mielinės tešlos pyragėliai su uogiene. Pabarstyti cukrumi


10. Pyragėlius sudėti į karšto oro gruzdintuvę ir kepti 175 C temperatūroje apie 10 min. (tikslus kepimo laikas priklauso nuo konkretaus įrenginio). Praėjus pusei kepimo laiko pyragėlius apversti.

Mielinės tešlos pyragėliai su uogiene


11. Kepti kol pyragėliai taps gražios auksinės spalvos.

Mielinės tešlos pyragėliai su uogiene. Apskrudo


12. Atvėsusius pyragėlius apibarstyti cukraus pudra ir patiekti.

Mielinės tešlos pyragėliai su uogiene. Pabarstyti cukraus pudra

Nuotraukos: Vaida Bučinskienė

ŽYMOS:Sluoksniuota tešlaUogienė

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Grikiai - supermaistas, kuris turi būti jūsų mityboje
Sveikata ir grožis

Grikiai – supermaistas, kuris turi būti jūsų mityboje

Burokėlių salotos su apelsinais
Receptai

Burokėlių salotos su apelsinais

Vištienos, grybų ir ryžių troškinys: sotus patiekalas
Receptai

Vištienos, grybų ir ryžių troškinys: sotus ir aromatingas patiekalas

Kur Lietuvoje nukeliauja gyventojų „Maisto bankui“ aukojamas maistas?
Įdomu

Kur Lietuvoje nukeliauja gyventojų „Maisto bankui“ aukojamas maistas?

Kaip saugiai atbaidyti paukščius nuo daržo: patarimai iš sodininkystės ekspertų
Sodas ir daržas

Kaip saugiai atbaidyti paukščius nuo daržo: patarimai iš sodininkystės ekspertų

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?