ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Jogurtinis padažas prie šašlykų nustebins kiekvieną paragavusį
Naudinga

Jogurtinis padažas prie šašlykų nustebins kiekvieną paragavusį

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-07-09
Komentarų: 0
1 min. skaitymo

Jogurtinis padažas prie šašlykų – tai gaivus, lengvas ir subalansuoto skonio padažas, kuris puikiai dera su kepta mėsa. Toks padažas neapsunkina, bet pabrėžia mėsos aromatą ir suteikia patiekalui šviežumo.

Jogurtinis padažas prie šašlykų
Jogurtinis padažas prie šašlykų

Jogurtinis padažas prie šašlykų: receptas

Puikus pasirinkimas tiek vasaros grilio vakarui, tiek šventiniam stalui.

Ingredientai:

  • 200 g graikiško jogurto (arba kito tirštesnio jogurto)
  • 1-2 skiltelės česnako
  • 1 valg. š. šviežių krapų arba petražolių
  • 1 arb. š. citrinos sulčių arba baltų vyno actas
  • 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • Druska ir juodieji pipirai pagal skonį

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Į dubenį sudėti jogurtą.
2. Įmaišyti trintą česnaką, citrinos sultis, alyvuogių aliejų ir smulkintus žalumynus.
3. Pagardinti druska bei pipirais.
4. Gerai išmaišyti ir, jeigu yra laiko, palaikyti šaldytuve bent 30 min, kad skoniai susijungtų.

Taip pat skaitykite

Saldžiųjų bulvių ir avinžirnių karis
Saldžiųjų bulvių ir avinžirnių karis: puikus patiekalas visai šeimai
2025-08-06
Ar varškės apkepas turi būti su razinomis, ar be jų
Ar varškės apkepas turi būti su razinomis, ar be jų? Ši dilema pagaliau išspręsta
2025-10-02
Perlinio kuskuso salotos – gaivios ir sočios
Perlinio kuskuso salotos – gaivios ir sočios
2025-07-28
Tradiciniai šašlykai marinuoti su actu
Tradiciniai šašlykai marinuoti su actu
2025-07-03

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:Jogurtinis padažasPadažas prie šašlykųŠašlykai

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Cukrinis žvyninukas namų kenkėjas.
Gyvenimas

Pastebėjote šiuos gyvius namuose? Kuo greičiau jų atsikratykite!

Niekada nenaudokite nosies purškalų ilgiau nei 3 dienas: štai kodėl
Sveikata ir grožis

Niekada nenaudokite nosies purškalų ilgiau nei 3 dienas: štai kodėl

Žmonės miego metu
Technologijos

Proveržis moksle! Mokslininkai- žmonės miego metu gali bendrauti tarpusavyje minčių pagalba

Vištienos troškinys su avinžirniais
Mėsos patiekalai

Vištienos troškinys su avinžirniais

Mokslininkai aptiko smegenų ląsteles, kurios nusprendžia, kada esame sotūs
Įdomu

Mokslininkai aptiko smegenų ląsteles, kurios nusprendžia, kada esame sotūs

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?