ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrelėmis: paprastas, bet skanus užkandis
Receptai

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrelėmis: paprastas, bet skanus užkandis

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-07-20
Komentarų: 0
1 min. skaitymo

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrelėmis – tai paprastas, bet visada pasiteisinantis užkandis, tinkantis tiek pusryčiams, tiek vakarėliui ar iškylai. Traški, aukso spalvos tešla apsupa švelnaus skonio dešrelę, o kiekvienas kąsnis primena vaikystę.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrelėmis
Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrelėmis

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrelėmis: receptas

Bandelės puikiai tinka tiek šiltos, tiek atvėsusios – tad jos visada praverčia turint svečių ar norint greito užkandžio.

Ingredientai:

  • 1 pakelis sluoksniuotos bemielės tešlos (apie 500 g)
  • 6-8 pieniškos ar rūkytos dešrelės
  • 1 kiaušinis (aptepimui)
  • Sezamo sėklos (nebūtina)

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros (su ventiliatoriumi – 180 °C temperatūros).
2. Tešlai leisti atitirpti pagal nurodymus ant pakuotės. Atšilusią šiek tiek pakočiot, kad būtų plonesnė.
3. Tešlą supjaustyti stačiakampiais gabalėliais – jų dydis priklausys nuo dešrelių ilgio. Kiekvienam stačiakampiui turėtų tekti po vieną dešrelę.
4. Kiekvieną dešrelę įvynioti į tešlos stačiakampį, galus šiek tiek užspausti.
5. Paruoštas bandeles išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
6. Kiaušinį išplakti ir juo aptepti bandelių paviršių. Jei norisi, galima pabarstyti sezamo sėklomis.
7. Kepti orkaitėje apie 20-25 min, kol bandelės gražiai iškils ir įgaus auksinę spalvą.

Taip pat skaitykite

Gervuogių glotnutis su obuoliais
Gervuogių glotnutis su obuoliais
2025-08-14
Mocarelos juostelės keptos karšto oro gruzdintuvėje
Mocarelos juostelės keptos karšto oro gruzdintuvėje
2025-07-18
Enčilados su sūriu ir cukinija receptas
Enčilados su sūriu ir cukinija: tobulas vegetariškas patiekalas
2025-08-12
Švelnus ir kvapnus cukinijų apkepas su malta mėsa
Švelnus ir kvapnus cukinijų apkepas su malta mėsa
2025-07-14

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:BandelėsSluoksniuota tešla

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Svogūnai ir česnakai, patarimai kaip užsiauginti namuose?
Sodas ir daržas

Svogūnai ir česnakai: šie patarimai padės jų užsiauginti vazonuose

Kodėl verta mesti česnaką į tualetą ir kaip jis gali padėti sode?
Gyvenimas

Kodėl verta mesti česnaką į tualetą ir kaip jis gali padėti sode? Triukai namams ir augalams

5 mitai apie menstruacijas, kuriais neverta tikėti
Sveikata ir grožis

5 mitai apie menstruacijas, kuriais neverta tikėti

Neišmeskite apelsino žievelės: iš jos paruošite ypač naudingą nuovirą!
Sveikata ir grožis

Neišmeskite apelsino žievelės: iš jos paruošite ypač naudingą nuovirą!

Šakninių daržovių lobynas: kaip rudenį nuimti derlių ir išsaugoti jį iki pavasario
Sodas ir daržas

Šakninių daržovių lobynas: kaip rudenį nuimti derlių ir išsaugoti jį iki pavasario

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?