ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Home » Avižinė bananų košė, brinkinta per naktį
Košės

Avižinė bananų košė, brinkinta per naktį

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-07-21
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Avižinė bananų košė, brinkinta per naktį
Avižinė bananų košė, brinkinta per naktį

Avižinė bananų košė, brinkinta per naktį – tai lengvas, subalansuotas ir energijos suteikiantis pasirinkimas pusryčiams, kurį galima pasiruošti iš anksto taip sutaupant laiko ryte.

Avižinė bananų košė, brinkinta per naktį: receptas

Tinka ir tiems, kurie ieško sveikesnių, be gliuteno ar augalinės kilmės pasirinkimų.

Ingredientai:

  • 40 g avižinių dribsnių
  • nedidelė sauja migdolų riešutų
  • 150 ml pieno arba sojų pieno
  • 1 valg. š. klevų sirupo
  • ½ banano (supjaustyto)
  • 1 arb. š. kakavos pupelių gabalėlių

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Įkaitinti orkaitę iki 200 °C tempeeratūros. Avižinius dribsnius ir riešutus paskleisti ant kepimo skardos ir skrudinti apie 7 minutes, kol pasklis malonus kvapas. Taip pat galima skrudinti keptuvėje. Palikti atvėsti.
2. Stambiai sukapoti riešutus ir sudėti į stiklainį su dangteliu. Suberti avižas. Supilti pieną ir klevų sirupą, viršų padengti bananu ir kakavos pupelių gabalėliais. Palikti šaldytuve per naktį.
3. Patiekiant galima papildomai užberti dar šiek tiek banano ir kakavos pupelių.

Recepto šaltinis: bbc.co.uk/food

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:Avižinė bananų košėavižinė košėAvižinė košė su bananaisBrinkinta avižinė košėBrinkinta košė

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Kaip iš tikrųjų teisingai pjaustyti ir serviruoti vaisius.
Naudinga

Kaip iš tikrųjų teisingai pjaustyti ir serviruoti vaisius?

2025-07-05
Sumuštiniai su avokadu receptas
Receptai

Gardūs sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu. Tobulai tinka pusryčiams ir kaip užkandis

2025-06-12
Gordon Ramsay pusryčių pica: receptas tobuliems rytams
Receptai

Gordon Ramsay pusryčių pica: receptas tobuliems rytams

2025-07-08
Tacos su plėšyta jautiena ir mangų salsa
Mėsos patiekalai

Tacos su plėšyta jautiena ir mangų salsa

2025-06-17

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?