ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Barbekiu padažas – paprasta pagaminti
Naudinga

Barbekiu padažas – paprasta pagaminti

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-07-30
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Barbekiu padažas
Barbekiu padažas

Barbekiu padažas – intensyvaus saldžiarūgščio skonio, subtiliai aštrokas ir aromatingas – jis suteiks išraiškingumo šonkauliukams, vištienai ar net dešrelėms.

Barbekiu padažas: receptas

Puikus pasirinkimas tiek kaip užpilas mėsai, tiek kaip universalus pagardas.

Ingredientai:

  • 1 svogūnas
  • 3 česnako skiltelės
  • alyvuogių aliejaus
  • 1 raudonoji aitrioji paprika
  • 1 arb. š. pankolio sėklų
  • 55 g tamsaus rudojo cukraus
  • 50 ml tamsaus sojų padažo
  • 300 ml pomidorų kečupo
  • druskos ir pipirų pagal skonį

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1.Kepti smulkiai supjaustytą svogūną ir trintą česnaką alyvuogių aliejuje kartu su smulkinta aitriąja paprika.
2. Pankolio sėklas sutrinti ir, kartu su cukrumi, suberti į keptuvę.
3. Įpilti sojų padažo ir kečupo, pagardinti druska ir pipirais. Gerai išmaišyti.
4. Užvirti ir pavirti kelias minutes, kad skoniai susijungtų.
5. Naudoti kaip padažą mirkymui arba mėsai, pavyzdžiui, šonkauliukams, vištienai ar dešrelėms, aptepti.

Taip pat skaitykite

Sotus daržovių karis jūsų pietums
Sotus daržovių karis jūsų pietums
2025-06-29
Vietnamietiški suktinukai su jautiena
Vietnamietiški suktinukai su jautiena
2025-07-11
Raugintų salotų receptas su kopūstais ir paprika
Raugintų salotų receptas su kopūstais ir paprika
2025-10-09
Ilgai troškinta jautiena raudonajame vyne
Ilgai troškinta jautiena raudonajame vyne
2025-08-22

Recepto šaltinis: bbc.co.uk/food

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:Barbekiu padažasbbq padažasPadažasPadažas mėsai

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

10 ženklų, kad jūsų partneris tapo kambarioku
Gyvenimas

10 ženklų, kad jūsų partneris tapo tiesiog kambarioku ir kaip tai išspręsti

Japonų virtuvėje naudojamas triukas padės išvirti nuostabią uogienę BE CUKRAUS, bet su druska
Naudinga

Japonų virtuvėje naudojamas triukas padės išvirti nuostabią uogienę BE CUKRAUS, bet su druska

Ar esate pasiruošę naujiems santykiams? 7 klausimai, kurie padės tai suprasti
Gyvenimas

Ar esate pasiruošę naujiems santykiams? 7 klausimai, kurie padės tai suprasti

Kiek vandens iš tikrųjų reikia: mitai apie skysčių vartojimą
Sveikata ir grožis

Kiek vandens iš tikrųjų reikia gerti kasdien: populiarūs mitai apie skysčių vartojimą

Kodėl į rytinę kavą reikėtų įsidėti cinamono?
Sveikata ir grožis

Kodėl į rytinę kavą reikėtų įsidėti cinamono?

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?