ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Mėsos patiekalai » Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais
Mėsos patiekalai

Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-08-09
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais
Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais

Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais – antiena yra ypatingai aromatinga ir elegantiška mėsa, kuri puikiai dera su įvairiais prieskoniais bei įdarais. Šie antienos suktinukai – tai subtilus skonių derinys, kuriame susipina prieskoniais pagardinta mėsa ir sodrus daržovių bei grybų įdaras.

Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais: receptas

Šie antienos suktinukai – puikus pasirinkimas ypatingai vakarienei ar šventiniam stalui, kuris tikrai nustebins net išrankiausius skonių mėgėjus.

Ingredientai:

  • 500g šviežios ančiukų filė su oda
  • Druskos
  • Maltų juodųjų pipirų
  • Raudonėlių

    Įdarui:
  • 1 didelės morkos
  • 1 vidutinio dydžio svogūno
  • 1 a.š. bazilikų ir česnakų prieskonių mišinio
  • 150g sūdytų baravykų
  • Aliejaus kepti

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Anties filė gabaliukus išilgai supjaustyti į 6 vienodas dalis ir mėsos plaktuku išmusti plonai.
2. Kiekvieną gabaliuko pusę šiek tiek pabarstyti druska, pipirais ir raudonėliais.
3. Mėsos gabaliukus sudėti į lėkštę, uždengti maistine plėvele ir palikti per naktį pasimarinuoti.
4. Morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti smulkiais gabaliukais, viską sudėti į dubenį ir užberti bazilikų ir česnakų prieskonių mišinio, išmaišyti.
5. Įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti morkas ir svogūnus. Daržovėms apkepus, suberti smulkiai pjaustytus baravykus ir viską pakepinti ant silpnos ugnies dar ~5 min.
6. Įdarą sudėti į dubenį ir palikti atvėsti.
7. Ant marinuotos mėsos gabaliuko dėti šaukštą įdaro ir suvynioti mėsą.
8. Suktinuką dėti į kepimo indą “siūle” į apačią. Taip susukti visus suktinukus.
9. Orkaitę įkaitinti iki 180 C temperatūros ir suktinukus kepti apie 40 min.
10. Iškepusius suktinukus patiekti su norimais garnyrais.

Taip pat skaitykite

Orkaitėje kepta žuvis su bulvėmis
Orkaitėje kepta žuvis su bulvėmis
2025-07-04
Makaronai su avokadų padažu
Makaronai su avokadų padažu – pavasariškai žali
2025-06-26
Pesto padažas – paruošti namuose itin paprasta
Pesto padažas – paruošti namuose itin paprasta
2025-07-11
Rūkytos vištienos mišrainė su konservuotais ananasais
Rūkytos vištienos mišrainė su konservuotais ananasais
2025-07-18


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje. 

ŽYMOS:Antienagrybaimorkos

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Švediškas triukas kreminei košės tekstūrai
Košės

Avižinė košė: švediškas triukas, kad košė būtų itin kreminė

2025-08-01
Pomidorinė makaronų sriuba su kokosų pienu
Receptai

Pomidorinė makaronų sriuba su kokosų pienu

2025-08-11
Saldžiųjų bulvių ir avinžirnių karis
Receptai

Saldžiųjų bulvių ir avinžirnių karis: puikus patiekalas visai šeimai

2025-08-06
Tobulos naminės bulvytės fri
Bulvių patiekalai

Tobulos naminės bulvytės fri – tik su šaukšteliu aliejaus

2025-08-12

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?