ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Desertai » Obuolių pyragas su kremu, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Greitas ir lengvas receptas!
Desertai

Obuolių pyragas su kremu, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Greitas ir lengvas receptas!

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-09-05
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Obuolių pyragas su kremu, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Greitas ir lengvas receptas!
Obuolių pyragas su kremu, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Greitas ir lengvas receptas!

Tai vienas iš mano mėgstamiausių obuolių pyragų. Labai paprastas ir greitas receptas.

Jums reikės:

  • Kiaušinių – 3 vnt.
  • Cukraus – 150 g
  • Sviesto – 80 g
  • Pieno – 180 ml
  • Paprastų miltų – 300 g
  • Kepimo miltelių- 1 arbatinio šaukštelio
  • Obuolių – 3 vnt.

Kremui:

  • 2 kiaušinių
  • Cukraus 75 g
  • Kukurūzų krakmolo 23 g
  • Vanilinio cukraus – 5 g
  • Pieno 375 ml

Taip pat skaitykite

Šokoladinis keksiukas puodelyje
Šokoladinis keksiukas puodelyje mažiau nei per 5 minutes
2025-06-20
Traškios krevetės karšto oro gruzdintuvėje
Traškios krevetės karšto oro gruzdintuvėje
2025-08-13
Kumpiu ir sūriu įdaryta vištienos krūtinėlė
Kumpiu ir sūriu įdaryta vištienos krūtinėlė
2025-07-14
Klevų sirupe glazūruota lašiša: paprasta, gardu ir maistinga
Klevų sirupe glazūruota lašiša: paprasta, gardu ir maistinga
2025-07-09

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:
  1. Suplakite kiaušinius su cukrumi iki purios masės (plakite su rankiniu plakikliu).
  2. Įpilkite ištirpinto sviesto ir pieno. Gerai išmaišykite.
  3. Į masę suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius, viską išmaišykite iki vientisos masės.
  4. Obuolius nulupkite, supjaustykite kubeliais ir suberkite į tešlą. Išmaišykite.
  5. Formą išklokite kepimo popieriumi, supilkite į ją paruoštą tešlą.
  6. Kremui kiaušinius išmaišykite su cukrumi, krakmolu ir vaniliniu cukrumi. Išmaišykite ir įpilkite pieno.
  7. Viską vėl gerai išmaišykite ir perkelkite ant ugnies. Išvirkite tirštą kremą. Kai jis atvės, sudėkite kremą į konditerinį maišelį.
  8. Kremą tinklelio pavidalu paskleiskite ant pyrago viršaus.
  9. Dėkite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite apie 30-35 min.
  10. Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.

Linkime gero skonio!

ŽYMOS:desertai su obuoliaisobuolių pyragaspyragaipyragų receptaiReceptai su obuoliais

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Varškė ir jos nauda
Sveikata ir grožis

Sveikatos ir ilgaamžiškumo paslaptys: kodėl naudinga valgyti varškę?

Kodėl buvęs partneris taip greitai susirado naujus santykius? Psichologės įžvalgos
Gyvenimas

Kodėl buvęs partneris taip greitai susirado naujus santykius? Psichologės įžvalgos

Sodos duona
Receptai

Sodos duona – jokio ilgo kildinimo, o skonis pasakiškas

Pupelės su ryžiais
Receptai

Pupelės su ryžiais – veganiškas pasirinkimas

6 mitai apie tvarkymąsi, kuriuos reikia paneigti
Gyvenimas

6 mitai apie tvarkymąsi, kuriuos reikia paneigti: sužinokite, ką daryti vietoj jų

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?