ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Desertai » Sviestiniai raguoliai vos iš kelių ingredientų: rezultatas jus tikrai maloniai nustebins!
Desertai

Sviestiniai raguoliai vos iš kelių ingredientų: rezultatas jus tikrai maloniai nustebins!

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-09-14
Komentarų: 0
2 min. skaitymo

Išbandykite šiuos nuostabaus skonio sviestinius raguolius, kuriuos paruošti yra tikrai labai paprasta. Tereikės kelių ingredientų, o rezultatas bus tiesiog nuostabus.

Sviestiniai raguoliai vos iš kelių ingredientų
Sviestiniai raguoliai vos iš kelių ingredientų

Sviestiniai raguoliai: receptas

Jums reikės:

  • 1 stiklinės šilto pieno (1 stiklinė = 200 ml)
  • 1/4 stiklinės aliejaus (50 ml aliejaus)
  • 1 kiaušinio
  • 1 valg. š. cukraus
  • 1 arb. š. druskos
  • Maždaug 3 stiklinių išsijotų miltų (miltus berkite palaipsniui, pamatysite, kiek reikės)
  • 1 pakelio sausų mielių
  • 1 trynio
  • Minkšto sviesto
  • Pasirinkto įdaro

Kaip gaminti?

Pieną sumaišyti su aliejumi, kiaušiniu, cukrumi ir druska. Gerai išmaišykite.

Taip pat skaitykite

Bolivinės balandos pietūs
Kreminės bolivinės balandos dubenėlis su avokadu ir daržovėmis
2025-07-13
Natūraliai saldūs morkų pyrago skonio keksiukai
Natūraliai saldūs morkų pyrago skonio keksiukai
2025-06-28
kiauliena išlieka minkšta ir sultinga
Išbandykite šį receptą: kiauliena išlieka minkšta ir sultinga, o jums reikės vos 4 ingredientų!
2025-09-19
Braškių trupiniuotis su migdolais
Braškių trupiniuotis su migdolais: desertas, kuris visus nustebins
2025-08-07

Į mišinį suberkite miltus, sausas mieles ir rankomis minkykite tešlą.

Miltų berkite pagal poreikį, kad gautume vientisą, elastingą tešlą.

Pradėkite nuo 1 stiklinės miltų ir palaipsniui įberkite daugiau miltų, jei reikia.

Taip turi atrodyti paruošta tešla.

Palikite tešlą kilti.

Palaikykite šiltoje vietoje maždaug pusvalandį.

Ant stalviršio trumpai paminkykite tešlą.

Tešlą padalinkite į 2 dalis (arba galite palikti tik vieną dalį, bet man taip paprasčiau dirbti su tešla).

Taip pat skaitykite

Žagarėliai – skaniausias vaikystės desertas
Žagarėliai – skaniausias vaikystės desertas
2025-07-22
Koks sveikiausias būdas paruošti bulves.
Atskleidė, koks sveikiausias būdas paruošti bulves: išsaugokite maistines medžiagas
2025-08-13
Šakšuka
Šakšuka – gardiems jūsų pusryčiams
2025-07-18
Biskvitinis varškės pyragas
Biskvitinis varškės pyragas: niekas negalės jam atsispirti!
2025-09-17

Kiekvieną iš jų iškočiokite į blyną, o tada padalykite į trikampius.

Aptepkite sviestu, pagal skonį galite dėti įdaro – pavyzdžiui, varškės, šokolado…

Susukite raguolius.

Ruošinius sudėkite ant sviestu išteptos kepimo skardos.

Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pakilti, kol orkaitė įkais.

Aptepkite kiaušinio tryniu ir pašaukite į orkaitę.

Kepkite iki auksinės spalvos 180 laipsnių temperatūroje. Raguoliai bus nuostabiai minkšti ir elastingi.

Skanaus!

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:MielėsSviestiniai raguoliai

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Sultingesnės ir saldesnės braškės: natūralių trąšų receptas
Sodas ir daržas

Kaip užauginti sultingesnes ir saldesnes braškes: natūralių trąšų receptas iš patyrusių sodininkų

6 dalykai, kuriuos galite valyti su obuolių actu
Gyvenimas

6 dalykai, kuriuos galite valyti su obuolių actu

pirmoji vakcina nuo gonorėjos jau čia – ką privalo žinoti kiekvienas?
Sveikata ir grožis

Pasaulinė naujiena: pirmoji vakcina nuo gonorėjos jau čia – ką privalo žinoti kiekvienas?

Niekada nevalykite šių vietų mikropluošto šluoste. Padarysite žalos!
Gyvenimas

Niekada nevalykite šių vietų mikropluošto šluoste. Padarysite žalos!

Kada palanku kirpti plaukus 2025-aisiais
Gyvenimas

Kada palanku kirpti plaukus 2025-aisiais?

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?