Aštri pupelių sriuba – tai sotus ir jaukus patiekalas, paruošiamas itin greitai, pilnas skonio.

Aštri pupelių sriuba: receptas
Puikus pasirinkimas greitai vakarienei, kai norisi greito, bet gardaus, sušildančio patiekalo.
Ingredientai:
- 350-400 g pomidorų ir čili padažo
- 500 g konservuotų pupelių (norimos spalvos)
- 500 ml daržovių sultinio
- druska ir šviežiai malti juodieji pipirai
Patiekimui:
- 50 g čederio sūrio
- 100 g grietinės (arba graikiško jogurto)
- 2-3 saujos tortilijų traškučių
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Sudėti padažą ir pupeles į didelį puodą. Įmaišyti sultinį, užvirti ant silpnos kaitros ir virti 5 min, retkarčiais pamaišant.
2. Pagardinti druska ir pipirais pagal skonį, supilkti į dubenėlius.
3. Pabarstyti tarkuotu sūriu, uždėti grietinės ir patiekti su tortilijų traškučiais.
Recepto šaltinis: bbc.co.uk/food
Nuotraukos asociatyvinės © Canva.