ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Kepsnys su čimičiuri padažu
Mėsos patiekalai

Kepsnys su čimičiuri padažu

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-10-06
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Kepsnys su čimičiuri padažu
Kepsnys su čimičiuri padažu

Kepsnys su čimičiuri padažu – šis patiekalas išsiskiria sodriu, sultingu kepsnio skoniu, kurį puikiai papildo gaivus ir aromatingas čimičiurio padažas.

Kepsnys su čimičiuri padažu: receptas

Patiekalas pasižymi subtiliu žolelių ir prieskonių balansu, suteikiančiu patiekalui intensyvumo ir rafinuotumo.

Ingredientai:

  • 2 x 275 g jautienos nugarinės kepsniai
  • 2 arb. š. rapsų aliejaus
  • 1 arb. š. dribsnių jūros druskos

    Padažui:
  • 1 maža geltona paprika
  • 1 maža raudona aitri paprika
  • ½ arb. š. džiovintų aitriųjų paprikų dribsnių
  • 2 skiltelės česnako
  • 20 g šviežių petražolių
  • 10 g šviežio baziliko, peletrūno ir laiškinių česnakų
  • 1 valg. š. baltojo vyno acto
  • 150 ml rapsų aliejaus
  • dribsnių jūros druskos ir maltų juodųjų pipirų

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Padažui paruošti sudėti visus padažo ingredientus į galingą maisto smulkintuvą ir trinti kol masė taps visiškai vientisa. Atidėti.
2. Įkaitinti grilio keptuvę ant stiprios kaitros, kol ji taps labai karšta. Įtrinti kepsnius aliejumi ir pabarstyti vieną pusę druska.
3. Dėti kepsnius ant keptuvės nepagardinta puse žemyn ir kepti 4 min. Apversti ir kepti dar 3 min iš kitos pusės. Perkelti ant lentelės ir palikti pailsėti 7 min.
4. Stambiai supjaustyti kepsnius ir išdėlioti ant dviejų pašildytų lėkščių. Užpilti čimičiurio padažu, apšlakstyti trupučiu aliejaus ir patiekti iš karto.

Taip pat skaitykite

Atviras svogūnų pyragas
Atviras svogūnų pyragas
2025-09-25
Kaip pasigaminti burokėlių sultis - receptas su apelsinais ir morkomis
Kaip pasigaminti burokėlių sultis – receptas su apelsinais ir morkomis
2025-07-12
Sūrio ir cukinijų keksiukai
Sūrio ir cukinijų keksiukai – gardus užkandis
2025-06-04
Pikantiški varškės ir cukinijų vafliai
Pikantiški varškės ir cukinijų vafliai
2025-07-03

Recepto šaltinis: bbc.co.uk/food

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:Čimičiuri padažasJautienos kepsnysJautienos patiekalaikepsnysKepsnys su čimičiuri padažuKepsnys su padažu

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Juo visada išpurkškite dušą. Neleidžia atsirasti pelėsiui ir kalkėms!
Gyvenimas

Juo visada išpurkškite dušą. Neleidžia atsirasti pelėsiui ir kalkėms!

Rusai žudo savus? Naujai atlikti tyrimai parodė dar žiauresnę Rusijos pusę
Lietuva ir pasaulis

Rusai žudo savus? Naujai atlikti tyrimai parodė dar žiauresnę Rusijos pusę

Šokoladinis pyragas puodelyje
Desertai

Šokoladinis pyragas puodelyje

Geomagnetinė audra artėja prie Žemės: spalio 16-ąją laukiama stipraus Saulės poveikio
Įdomu

Saulė ruošia smūgį Žemei: spalio 16-ąją gali prasidėti galinga audra – įspėjimas visam pasauliui

Pasak specialistų šių produktų geriau nešaldyti.
Naudinga

Pasak specialistų, šių produktų geriau nešaldyti

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?