ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Mėsos patiekalai » Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais
Mėsos patiekalai

Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-08-09
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais
Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais

Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais – antiena yra ypatingai aromatinga ir elegantiška mėsa, kuri puikiai dera su įvairiais prieskoniais bei įdarais. Šie antienos suktinukai – tai subtilus skonių derinys, kuriame susipina prieskoniais pagardinta mėsa ir sodrus daržovių bei grybų įdaras.

Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais: receptas

Šie antienos suktinukai – puikus pasirinkimas ypatingai vakarienei ar šventiniam stalui, kuris tikrai nustebins net išrankiausius skonių mėgėjus.

Ingredientai:

  • 500g šviežios ančiukų filė su oda
  • Druskos
  • Maltų juodųjų pipirų
  • Raudonėlių

    Įdarui:
  • 1 didelės morkos
  • 1 vidutinio dydžio svogūno
  • 1 a.š. bazilikų ir česnakų prieskonių mišinio
  • 150g sūdytų baravykų
  • Aliejaus kepti

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Anties filė gabaliukus išilgai supjaustyti į 6 vienodas dalis ir mėsos plaktuku išmusti plonai.
2. Kiekvieną gabaliuko pusę šiek tiek pabarstyti druska, pipirais ir raudonėliais.
3. Mėsos gabaliukus sudėti į lėkštę, uždengti maistine plėvele ir palikti per naktį pasimarinuoti.
4. Morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti smulkiais gabaliukais, viską sudėti į dubenį ir užberti bazilikų ir česnakų prieskonių mišinio, išmaišyti.
5. Įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti morkas ir svogūnus. Daržovėms apkepus, suberti smulkiai pjaustytus baravykus ir viską pakepinti ant silpnos ugnies dar ~5 min.
6. Įdarą sudėti į dubenį ir palikti atvėsti.
7. Ant marinuotos mėsos gabaliuko dėti šaukštą įdaro ir suvynioti mėsą.
8. Suktinuką dėti į kepimo indą “siūle” į apačią. Taip susukti visus suktinukus.
9. Orkaitę įkaitinti iki 180 C temperatūros ir suktinukus kepti apie 40 min.
10. Iškepusius suktinukus patiekti su norimais garnyrais.

Taip pat skaitykite

Lietuvių mėgstamiausi saldumynai. Grybukai
Lietuvių mėgstamiausi saldumynai – jų 10-ukas ir gardūs receptai
2025-07-24
Minkšta cinamoninė bananų duona
Minkšta cinamoninė bananų duona
2025-06-27
Kukurūzų košė su vištiena ir daržovėmis
Kukurūzų košė su vištiena ir daržovėmis
2025-06-27
Riešutų sviesto sausainiai be miltų
Riešutų sviesto sausainiai be miltų – puikus desertas netoleruojantiems gliuteno
2025-07-29


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje. 

ŽYMOS:Antienagrybaimorkos

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Namuose kepta česnakinė duona
Receptai

Namuose kepta česnakinė duona – 100 kartų geresnė už pirktinę

2025-07-22
Košerinis maistas ir gėrimai, kelias į sveikesnę ir sąmoningesnę mitybą.
Naudinga

Košerinis maistas ir gėrimai – skanus kelias į sveikesnę ir sąmoningesnę mitybą

2025-07-04
Moliūgų keksiukai desertui
Desertai

Moliūgų keksiukai: gardžios ir kvapnios kepinių receptas

2025-07-12
Vyšnių džemas su lazdynų riešutais
Naudinga

Vyšnių džemas su lazdynų riešutais

2025-08-06

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?