ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Mėsos patiekalai » Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais
Mėsos patiekalai

Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-08-09
Komentarų: 0
2 min. skaitymo

Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais – antiena yra ypatingai aromatinga ir elegantiška mėsa, kuri puikiai dera su įvairiais prieskoniais bei įdarais. Šie antienos suktinukai – tai subtilus skonių derinys, kuriame susipina prieskoniais pagardinta mėsa ir sodrus daržovių bei grybų įdaras.

Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais
Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais

Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais: receptas

Šie antienos suktinukai – puikus pasirinkimas ypatingai vakarienei ar šventiniam stalui, kuris tikrai nustebins net išrankiausius skonių mėgėjus.

Ingredientai:

  • 500g šviežios ančiukų filė su oda
  • Druskos
  • Maltų juodųjų pipirų
  • Raudonėlių

    Įdarui:
  • 1 didelės morkos
  • 1 vidutinio dydžio svogūno
  • 1 a.š. bazilikų ir česnakų prieskonių mišinio
  • 150g sūdytų baravykų
  • Aliejaus kepti

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Anties filė gabaliukus išilgai supjaustyti į 6 vienodas dalis ir mėsos plaktuku išmusti plonai.
2. Kiekvieną gabaliuko pusę šiek tiek pabarstyti druska, pipirais ir raudonėliais.
3. Mėsos gabaliukus sudėti į lėkštę, uždengti maistine plėvele ir palikti per naktį pasimarinuoti.
4. Morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti smulkiais gabaliukais, viską sudėti į dubenį ir užberti bazilikų ir česnakų prieskonių mišinio, išmaišyti.
5. Įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti morkas ir svogūnus. Daržovėms apkepus, suberti smulkiai pjaustytus baravykus ir viską pakepinti ant silpnos ugnies dar ~5 min.
6. Įdarą sudėti į dubenį ir palikti atvėsti.
7. Ant marinuotos mėsos gabaliuko dėti šaukštą įdaro ir suvynioti mėsą.
8. Suktinuką dėti į kepimo indą “siūle” į apačią. Taip susukti visus suktinukus.
9. Orkaitę įkaitinti iki 180 C temperatūros ir suktinukus kepti apie 40 min.
10. Iškepusius suktinukus patiekti su norimais garnyrais.

Taip pat skaitykite

Geriausias vynuogių laikymo būdas: taip jos išliks šviežios net iki 12 mėnesių!
Geriausias vynuogių laikymo būdas: taip jos išliks šviežios net iki 12 mėnesių!
2025-09-04
Tobulos naminės bulvytės fri
Tobulos naminės bulvytės fri – tik su šaukšteliu aliejaus
2025-08-12
Sultingi vištienos sparneliai medaus ir garstyčių padaže
Sultingi vištienos sparneliai medaus ir garstyčių padaže
2025-09-21
Tortilija su keptomis daržovėmis
Tortilija su keptomis daržovėmis – vegetariškų patiekalų mėgėjams
2025-07-25


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje. 

ŽYMOS:Antienagrybaimorkos

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Kaip greitai sunokinti avokadą
Gyvenimas

Nebijau įsigyti neprinokusių avokadų: žinau gudrybę, kaip juos greitai sunokinti

8 italų įpročiai, padedantys išlaikyti puikią formą: patarimai kiekvienai dienai
Sveikata ir grožis

8 italų įpročiai, padedantys išlaikyti puikią formą: patarimai kiekvienai dienai

Kaip išvengti apgavysčių perkant automobilį?
Automobiliai

Kaip išvengti apgavysčių perkant automobilį? Atsako ekspertai

Kiek išsilaiko antakių permanentas ir kas tam daro įtaką?
Sveikata ir grožis

Kiek išsilaiko antakių permanentas ir kas tam daro įtaką?

Dažniausiai daroma klaida plaunant plaukus
Sveikata ir grožis

Dažniausiai daroma klaida plaunant plaukus, turinti neigiamą poveikį jų išvaizdai

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?