ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Azijietiška kokosų pieno sriuba su vištiena
Receptai

Azijietiška kokosų pieno sriuba su vištiena

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-06-24
Komentarų: 0
2 min. skaitymo

Azijietiška kokosų pieno sriuba su vištiena – šis sriubos receptas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta lengvus, tačiau sotumo suteikiančius patiekalus. Kreminis kokosų pieno sultinys, praturtintas daržovių sultiniu ir prieskoniais, suteikia sriubai švelnų, bet kartu ir išraiškingą skonį.

Azijietiška kokosų pieno sriuba su vištiena
Azijietiška kokosų pieno sriuba su vištiena

Azijietiška kokosų pieno sriuba su vištiena: receptas

Tai ne tik sotus, bet ir lengvas patiekalas, kuris puikiai tinka tiek kasdieniams pietums, tiek jaukioms vakarienėms su šeima.

Ingredientai:

  • 350 g vištienos filė
  • 1 arb. š. maltų juodųjų pipirų
  • 1 arb. š. + 1 a.š. druskos
  • 1 arb. š. maltos saldžiosios paprikos
  • 300 ml + 600 ml vandens
  • 1 kubelis daržovių sultinio
  • 1 arb. š. česnakų granulių
  • 1/2 arb. š. malto imbiero
  • 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • 1 valg. š. citrinos sulčių
  • 400 ml kokosų pieno (light)
  • 200 g ryžių makaronų
  • 115 g žirnių ankščių

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Vištienos filė supjaustyti gabaliukais, sudėti į dubenį, apibarstyti pipirais, 1 arb. š. druskos ir malta saldžiąja paprika. Gerai išmaišyti ir palikti marinuotis 3-4 val.
2. Vištienai pasimarinavus, užvirti puode 300 ml vandens sudėti vištienos filė gabaliukus ir pavirti apie 10 min. Vandenį nupilti.
3. Makaronus užpilti verdančiu vandeniu ir palikti 15 min.
4. Į didesnį puode supilti 600 ml vandens, įdėti daržovių sultinio kubelį, suberti česnako granules, maltą imbierą, 1 arb. š. druskos, įpilti aliejaus, citrinos sulčių ir kokoso pieno. Sultinį užvirti.
5. Į verdantį sultinį sudėti apvirtą vištieną, žirnių ankštis, makaronus ir viską pavirti dar 5-8 min.

Taip pat skaitykite

Greitas dešrelių troškinys: ekonomiška vakarienė šeimai
Greitas dešrelių troškinys: ekonomiška vakarienė visai šeimai
2025-08-18
Kaip pasigaminti naminį braškių sūrio pyragą?
Sūrio pyragas su braškėmis (nereikės kepti)
2025-09-10
Mėlynių keksiukai su pilno grūdo miltais
Mėlynių keksiukai su pilno grūdo miltais – vasariškas ir sveikas desertas
2025-07-24
Trupiniuotis su šaldytomis uogomis
Trupiniuotis su šaldytomis uogomis
2025-07-22


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje.

ŽYMOS:Azijietiškas maistaskokosų pienasvištiena

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Mokslininkai aptiko smegenų ląsteles, kurios nusprendžia, kada esame sotūs
Įdomu

Mokslininkai aptiko smegenų ląsteles, kurios nusprendžia, kada esame sotūs

Kas vyksta pasaulyje: 10 svarbiausių birželio 13-osios įvykių
Lietuva ir pasaulis

Kas vyksta pasaulyje: 10 svarbiausių birželio 13-osios įvykių

Pupelių salotos su tobulu padažu
Receptai

Pupelių salotos su tobulu padažu

Naujas iššūkis moterims: ar gali padaryti 11 atsispaudimų?
Sveikata ir grožis

Naujas iššūkis moterims: ar gali padaryti 11 atsispaudimų?

Mėta: gaivus skonis ir stebinantys sveikatos privalumai
Sveikata ir grožis

Mėta: gaivus skonis ir stebinantys sveikatos privalumai

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?