ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Home » Barbekiu padažas – paprasta pagaminti
Naudinga

Barbekiu padažas – paprasta pagaminti

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-07-30
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Barbekiu padažas
Barbekiu padažas

Barbekiu padažas – intensyvaus saldžiarūgščio skonio, subtiliai aštrokas ir aromatingas – jis suteiks išraiškingumo šonkauliukams, vištienai ar net dešrelėms.

Barbekiu padažas: receptas

Puikus pasirinkimas tiek kaip užpilas mėsai, tiek kaip universalus pagardas.

Ingredientai:

  • 1 svogūnas
  • 3 česnako skiltelės
  • alyvuogių aliejaus
  • 1 raudonoji aitrioji paprika
  • 1 arb. š. pankolio sėklų
  • 55 g tamsaus rudojo cukraus
  • 50 ml tamsaus sojų padažo
  • 300 ml pomidorų kečupo
  • druskos ir pipirų pagal skonį

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1.Kepti smulkiai supjaustytą svogūną ir trintą česnaką alyvuogių aliejuje kartu su smulkinta aitriąja paprika.
2. Pankolio sėklas sutrinti ir, kartu su cukrumi, suberti į keptuvę.
3. Įpilti sojų padažo ir kečupo, pagardinti druska ir pipirais. Gerai išmaišyti.
4. Užvirti ir pavirti kelias minutes, kad skoniai susijungtų.
5. Naudoti kaip padažą mirkymui arba mėsai, pavyzdžiui, šonkauliukams, vištienai ar dešrelėms, aptepti.

Recepto šaltinis: bbc.co.uk/food

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:Barbekiu padažasbbq padažasPadažasPadažas mėsai

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Citrininis nekeptas sūrio pyragas
Desertai

Citrininis nekeptas sūrio pyragas

2025-07-04
30 virtuvės šefo patarimų
Naudinga

30 praktiškų virtuvės šefo patarimų

2025-07-31
Tikriausiai pats lengviausias bulvių patiekalas, kuriuo sužavėsite visus.
Bulvių patiekalai

Tikriausiai pats lengviausias bulvių patiekalas, kuriuo sužavėsite visus

2025-07-22
Humusas
Receptai

Humusas – itin paprastai paruošiamas sveikuoliškas užkandis. Tiks ir vaikams ir suaugusiems

2025-07-14

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?