ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Greitas kiaulienos troškinys su švelniais prieskoniais
Receptai

Greitas kiaulienos troškinys su švelniais prieskoniais

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-07-11
Komentarų: 0
2 min. skaitymo

Šis greitas kiaulienos troškinys su švelniais prieskoniais yra puikus pasirinkimas, kai norite greitai paruošiamo, aromatingo ir maistingo patiekalo.

Kiaulienos troškinys vakarienei
Kiaulienos troškinys vakarienei

Kiaulienos troškinys – receptas

Troškinio subtilūs prieskoniai sukuria švelnų skonį, kuris patiks visai šeimai.

Kiaulienos troškinys

Ingredientai

(4 porcijoms)

Taip pat skaitykite

Apelsininė vištiena su saldžiosiomis bulvėmis: greita vakarienė
Apelsininė vištiena su saldžiosiomis bulvėmis: greita vakarienė
2025-06-18
Naminė duona
Naminė duona – 1 tešla, 3 variantai
2025-07-30
Kepti briuselio kopūstai vos iš 5 ingredientų
Geriausi oro gruzdintuvėje kepti briuselio kopūstai vos iš 5 ingredientų
2025-06-16
Česnakinės bandelės pagal močiutės receptą
Česnakinės bandelės pagal močiutės receptą: jos visada labai greitai dingsta nuo stalo!
2025-09-17
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 400 g kiaulienos (supjaustytos kubeliais)
  • 1 svogūnas (smulkiai supjaustytas)
  • 2 česnako skiltelės (susmulkintos)
  • 1 šaukštelis maltos kalendros
  • 1 šaukštelis maltos kumino
  • ½ šaukštelio maltos ciberžolės
  • 400 g konservuotų pomidorų
  • 200 ml vištienos sultinio
  • 100 g natūralaus jogurto (nebūtinai)
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • Šviežių kalendros lapelių (papuošimui)

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Paruošimas

1. Apkepkite kiaulieną

Įkaitinkite didelę keptuvę su 1 šaukštu alyvuogių aliejaus. Sudėkite kiaulienos gabalėlius ir kepkite, kol jie apskrus iš visų pusių. Išimkite iš keptuvės ir atidėkite.

2. Kepkite svogūnus ir česnakus

Į keptuvę įpilkite dar 1 šaukštą alyvuogių aliejaus. Suberkite svogūnus ir kepkite, kol jie taps minkšti ir auksinės spalvos. Pridėkite česnakus ir kepkite dar minutę.

3. Įmaišykite prieskonius

Į svogūnus suberkite maltą kalendrą, kumino ir ciberžolės miltelius. Kepkite maišydami apie 1 minutę, kad prieskoniai atskleistų savo aromatą.

Taip pat skaitykite

Purūs blynai su mėlynėmis
Purūs blynai su mėlynėmis
2025-08-14
Vienos keptuvės vištienos troškinys
Vienos keptuvės vištienos troškinys: pietūs be vargo
2025-07-19
Kaip paruošti grikius, kad jie būtų skanūs ir maistingi?
Kaip paruošti grikius, kad jie būtų skanūs ir maistingi?
2025-10-03
Ryžių salotos su žaliuoju padažu
Ryžių salotos su žaliuoju padažu
2025-07-16

4. Sudėkite likusius ingredientus

Į keptuvę grąžinkite kiaulieną. Supilkite konservuotus pomidorus ir vištienos sultinį. Gerai išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Troškinkite ant vidutinės ugnies apie 20 minučių, kol mėsa taps minkšta ir sultinga.

5. Pabaikite patiekalą

Jei norite, prieš pat patiekimą įmaišykite natūralų jogurtą, kad troškinys įgautų švelnią kreminę tekstūrą. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.

6. Patiekite

Patiekite karštą, papuoštą šviežiomis kalendros lapeliais. Puikiai dera su ryžiais, kuskusu ar šviežia duona.

Patarimai:

  • Jei neturite jogurto, galite naudoti grietinę.
  • Pridėkite šviežių daržovių, pavyzdžiui, morkų ar cukinijų, kad troškinys taptų dar maistingesnis.
  • Norite šiek tiek aštrumo? Įberkite šiek tiek aitriosios paprikos miltelių ar čili dribsnių.

Nuotraukos asociatyvinės © Canva

Šaltinis: https://www.bbcgoodfood.com/

ŽYMOS:jogurtasKiaulienaTroškinys

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Angliškos bandelės „Scones“ su šilauogėmis
Desertai

Angliškos bandelės „Scones“ su šilauogėmis

Kaip suprasti, kad veido kremas jums netinka?
Sveikata ir grožis

Kaip suprasti, kad veido kremas jums netinka?

Štai kaip iš tikrųjų veikia lūpų putlinimo produktai
Sveikata ir grožis

Štai kaip iš tikrųjų veikia lūpų putlinimo produktai

Zodiako ženklai, kurie prisiverda košės.
Horoskopai

5 zodiako ženklai, kurie labai dažnai „prisiverda košės”

Zodiako ženlai, kuriems rūpi kitų nuomonė
Horoskopai

Astrologų teigimu, šie zodiako ženklai labiausiai rūpinasi, ką apie juos pagalvos kiti

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?