ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Home » Karšto oro gruzdintuvėje keptos bulvės
Bulvių patiekalai

Karšto oro gruzdintuvėje keptos bulvės

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-06-24
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Karšto oro gruzdintuvėje keptos bulvės
Karšto oro gruzdintuvėje keptos bulvės

Karšto oro gruzdintuvėje keptos bulvės – šis receptas leis jums paruošti traškias, auksinės spalvos bulves, kurios bus tobulai purios viduje ir traškios išorėje. Naudodami gruzdintuvę, gausite sveikesnį rezultatą, nes tam reikės mažiau aliejaus, tačiau skonis bus ne ką prastesnis nei tradiciškai kepant aliejuje.

Karšto oro gruzdintuvėje keptos bulvės: receptas

Bulvės šiuo būdu išsiskiria ne tik savo skoniu, bet ir tekstūra, todėl puikiai tiks tiek kaip užkandis, tiek kaip garnyras prie įvairių patiekalų.

Ingredientai:

  • 4 bulvės
  • 2 valg. š. augalinio aliejaus
  • 1 a. š. smulkios druskos

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Dubenyje sumaišyti gabaliukais pjaustytas bulves su aliejumi ir druska, tada suberti jas į gruzdintuvės krepšelį.
2. Kepti 160 C temperatūroje 30 min, kas 10 min stipriai supurtant, kad apskrustų tolygiai.
3. Jei norisi dar puresnės tekstūros, bulves galima pabadyti šakute.
4. Tuomet padidinti temperatūrą iki 200 C ir kepti dar 6 min, kol bulvės taps auksinės ir traškios.

Recepto šaltinis: https://www.bbc.com/


Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:bulvėsKaršto oro gruzdintuvė

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Orkaitėje kepti vištienos suktinukai su sūriu ir kumpiu
Mėsos patiekalai

Orkaitėje kepti vištienos suktinukai su sūriu ir kumpiu

2025-06-19
Jennifer Aniston salotos
Receptai

Jennifer Aniston salotos – valgė kasdien

2025-07-14
Fermentuoti gėrimai. Pasigaminkite mėgiamus gėrimus namuose
Gėrimai

Fermentuoti gėrimai. Pasigaminkite mėgiamus gėrimus namuose

2025-06-13
Greiti obuolių keksiukai karšto oro gruzdintuvėje
Desertai

Greiti obuolių keksiukai karšto oro gruzdintuvėje

2025-06-24

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?