ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Karšto oro gruzdintuvėje keptos bulvės
Bulvių patiekalai

Karšto oro gruzdintuvėje keptos bulvės

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-06-24
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Karšto oro gruzdintuvėje keptos bulvės
Karšto oro gruzdintuvėje keptos bulvės

Karšto oro gruzdintuvėje keptos bulvės – šis receptas leis jums paruošti traškias, auksinės spalvos bulves, kurios bus tobulai purios viduje ir traškios išorėje. Naudodami gruzdintuvę, gausite sveikesnį rezultatą, nes tam reikės mažiau aliejaus, tačiau skonis bus ne ką prastesnis nei tradiciškai kepant aliejuje.

Karšto oro gruzdintuvėje keptos bulvės: receptas

Bulvės šiuo būdu išsiskiria ne tik savo skoniu, bet ir tekstūra, todėl puikiai tiks tiek kaip užkandis, tiek kaip garnyras prie įvairių patiekalų.

Ingredientai:

  • 4 bulvės
  • 2 valg. š. augalinio aliejaus
  • 1 a. š. smulkios druskos

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Dubenyje sumaišyti gabaliukais pjaustytas bulves su aliejumi ir druska, tada suberti jas į gruzdintuvės krepšelį.
2. Kepti 160 C temperatūroje 30 min, kas 10 min stipriai supurtant, kad apskrustų tolygiai.
3. Jei norisi dar puresnės tekstūros, bulves galima pabadyti šakute.
4. Tuomet padidinti temperatūrą iki 200 C ir kepti dar 6 min, kol bulvės taps auksinės ir traškios.

Taip pat skaitykite

Pasak specialistų šių produktų geriau nešaldyti.
Pasak specialistų, šių produktų geriau nešaldyti
2025-07-16
Peraugusius agurkus taip pat galite konservuoti: jau daug metų naudoju tik šį receptą
Peraugusius agurkus taip pat galite konservuoti: jau daug metų naudoju tik šį receptą
2025-08-26
Varškės apkepas. Kaip jis atsirado ir 3 įdomūs receptai
Varškės apkepas. Kaip jis atsirado ir 3 įdomūs receptai
2025-06-13
Fermentuoti gėrimai. Pasigaminkite mėgiamus gėrimus namuose
Fermentuoti gėrimai. Pasigaminkite mėgiamus gėrimus namuose
2025-06-13

Recepto šaltinis: https://www.bbc.com/


Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:bulvėsKaršto oro gruzdintuvė

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Sultingesnės ir saldesnės braškės: natūralių trąšų receptas
Sodas ir daržas

Kaip užauginti sultingesnes ir saldesnes braškes: natūralių trąšų receptas iš patyrusių sodininkų

Ciberžolė - natūralus būdas greitesniam raumenų atsistatymui
Sveikata ir grožis

Ciberžolė – natūralus būdas greitesniam raumenų atsistatymui

Vietnamietiška jautienos sriuba
Receptai

Vietnamietiška jautienos sriuba

ko tikėtis iš Ukrainos ir Rusijos derybų Stambule? Taikos noras
Lietuva ir pasaulis

Viltis be iliuzijų: ko tikėtis iš Ukrainos ir Rusijos derybų Stambule?

Neišmeskite vyno kamščių, šis panaudojimo būdas jus nustebins
Gyvenimas

Neišmeskite vyno kamščių, šis panaudojimo būdas jus nustebins

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?