ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Kepsnys su čimičiuri padažu
Mėsos patiekalai

Kepsnys su čimičiuri padažu

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-10-06
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Kepsnys su čimičiuri padažu
Kepsnys su čimičiuri padažu

Kepsnys su čimičiuri padažu – šis patiekalas išsiskiria sodriu, sultingu kepsnio skoniu, kurį puikiai papildo gaivus ir aromatingas čimičiurio padažas.

Kepsnys su čimičiuri padažu: receptas

Patiekalas pasižymi subtiliu žolelių ir prieskonių balansu, suteikiančiu patiekalui intensyvumo ir rafinuotumo.

Ingredientai:

  • 2 x 275 g jautienos nugarinės kepsniai
  • 2 arb. š. rapsų aliejaus
  • 1 arb. š. dribsnių jūros druskos

    Padažui:
  • 1 maža geltona paprika
  • 1 maža raudona aitri paprika
  • ½ arb. š. džiovintų aitriųjų paprikų dribsnių
  • 2 skiltelės česnako
  • 20 g šviežių petražolių
  • 10 g šviežio baziliko, peletrūno ir laiškinių česnakų
  • 1 valg. š. baltojo vyno acto
  • 150 ml rapsų aliejaus
  • dribsnių jūros druskos ir maltų juodųjų pipirų

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Padažui paruošti sudėti visus padažo ingredientus į galingą maisto smulkintuvą ir trinti kol masė taps visiškai vientisa. Atidėti.
2. Įkaitinti grilio keptuvę ant stiprios kaitros, kol ji taps labai karšta. Įtrinti kepsnius aliejumi ir pabarstyti vieną pusę druska.
3. Dėti kepsnius ant keptuvės nepagardinta puse žemyn ir kepti 4 min. Apversti ir kepti dar 3 min iš kitos pusės. Perkelti ant lentelės ir palikti pailsėti 7 min.
4. Stambiai supjaustyti kepsnius ir išdėlioti ant dviejų pašildytų lėkščių. Užpilti čimičiurio padažu, apšlakstyti trupučiu aliejaus ir patiekti iš karto.

Taip pat skaitykite

Juodosios arbatos keksas
Juodosios arbatos keksas
2025-11-05
Prancūziški rageliai iš unikalios tešlos
Prancūziški rageliai iš unikalios tešlos: tiesiog privalote išbandyti šį receptą!
2025-10-01
Sultingi vištienos sparneliai medaus ir garstyčių padaže
Sultingi vištienos sparneliai medaus ir garstyčių padaže
2025-09-21
Kaip bet kokią mėsą paversti minkštesne: patyrę virėjai atskleidė 3 paslaptis
Kaip bet kokią mėsą paversti minkštesne: patyrę virėjai atskleidė 3 paslaptis
2025-11-20

Recepto šaltinis: bbc.co.uk/food

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:Čimičiuri padažasJautienos kepsnysJautienos patiekalaikepsnysKepsnys su čimičiuri padažuKepsnys su padažu

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Specialistė atsako, kokia yra vėlyvų užkandžių žala žmogaus organizmui
Sveikata ir grožis

Specialistė atsako, kokia yra vėlyvų užkandžių žala žmogaus organizmui

Jei turite pieno ir tirpios kavos, išbandykite šį receptą
Desertai

Jei turite pieno ir tirpios kavos, išbandykite šį receptą

Rusija to nesitikėjo, tačiau tai visiškai keičia karo Ukrainoje eigą
Lietuva ir pasaulis

Rusija to nesitikėjo, tačiau tai visiškai keičia karo Ukrainoje eigą

Ką valgyti, kai tau 40, kad atrodytum lyg 30ies?
Sveikata ir grožis

Ką valgyti, kai tau 40, kad atrodytum lyg 30-ies?

Astrologai įvardijo Zodiako ženklus, kurie bėga nuo rimtų santykių
Horoskopai

Astrologai įvardijo Zodiako ženklus, kurie bėga nuo rimtų santykių

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?