ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Desertai » Labai šokoladiniai keksiukai su šokoladu
Desertai

Labai šokoladiniai keksiukai su šokoladu

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-08-09
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Labai šokoladiniai keksiukai su šokoladu
Labai šokoladiniai keksiukai su šokoladu

Labai šokoladiniai keksiukai su šokoladu – minkšti, drėgni ir turtingo šokolado skonio skanėstai, kurie puikiai tiks tiek kasdieniam pasimėgavimui, tiek ypatingoms progoms.

Labai šokoladiniai keksiukai su šokoladu: receptas

Keksiukai išsiskiria sodriu šokolado skoniu, švelnia tekstūra ir maloniai tirpstančiais šokolado gabaliukais.

Ingredientai:

  • 175 g kvietinių miltų
  • 45 g nesaldintos kakavos miltelių
  • 1/2 arb. š. kepimo miltelių
  • 1/2 arb. š. sodos
  • 1/2 arb. š. druskos
  • 2 kiaušiniai (dideli)
  • 60 g sviesto (tirpinto)
  • 85 g tamsaus rudojo cukraus
  • 190 ml pieno
  • 1 valg. š. augalinio aliejaus
  • 2 arb. š. natūralaus vanilės ekstrakto
  • 175 g juodojo šokolado lašelių (arba kapoto šokolado)

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Keksiukų kepimo formą lengvai patepti kepimo aliejumi, kad keksiukai nepriliptų.
2. Dubenyje sumaišyti miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius, sodą ir druską.
3. Kitame dubenyje lengvai išplakti kiaušinius, tada į juos įmaišyti tirpintą sviestą, rudąjį cukrų, pieną, aliejų ir vanilės ekstraktą.
4. Skystus ingredientus greitai įmaišyti į sausų ingredientų mišinį.
5. Kai tešla beveik susimaišo, įberti šokolado lašelius ir lengvai įmaišyti, tačiau nepermaišyti, kad keksiukai nebūtų kieti.
6. Paruoštą tešlą padalyti į keksiukų formeles.
7. Orkaitę įkaitinti iki 180 C temperatūros.
8. Keksiukus kepti apie 25 min arba kol į vidų įsmeigus medinį pagaliuką, jis išliks švarus.
9. Keksiukams iškepus juos perkelti ant grotelių ir leisti pilnai atvėsti.

Taip pat skaitykite

Burokėlių salotos su buratos sūriu
Burokėlių salotos su buratos sūriu
2025-08-04
Cukinijų ir brokolių kišas
Cukinijų ir brokolių kišas
2025-10-30
Purūs blyneliai be kvietinių miltų
Purūs blyneliai be kvietinių miltų – tik keturi ingredientai
2025-08-12
Orkaitėje keptos bulvės su medumi ir šonine
Orkaitėje keptos bulvės su medumi ir šonine
2025-11-16

Recepto šaltinis: foodnetwork.co.uk/

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:keksiukaiŠokoladas

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Kada turėtumėte valgyti vakarienę žiemą? Mokslas turi atsakymą, kuris jus nustebins
Sveikata ir grožis

Kada turėtumėte valgyti vakarienę žiemą? Mokslas turi atsakymą, kuris jus nustebins

Kuo ypatingi 1985-1995 gimę žmonės?
Įdomu

Karta, kuri užaugo kartu su didžiausiu žmonijos lūžiu. Kuo ypatingi 1985-1995 gimę žmonės?

Kaip stiprinti romantinius santykius pasitelkiant sąmoningumą?
Gyvenimas

Kaip stiprinti romantinius santykius pasitelkiant sąmoningumą?

5 būdai jaustis laimingesniems darbo vietoje
Gyvenimas

5 būdai jaustis laimingesniems darbo vietoje

Žmogus vengia santykių: 3 reiškinio požymiai
Gyvenimas

Žmogus vengia santykių: 3 reiškinio požymiai

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?