ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Desertai » Labai šokoladiniai keksiukai su šokoladu
Desertai

Labai šokoladiniai keksiukai su šokoladu

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-08-09
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Labai šokoladiniai keksiukai su šokoladu
Labai šokoladiniai keksiukai su šokoladu

Labai šokoladiniai keksiukai su šokoladu – minkšti, drėgni ir turtingo šokolado skonio skanėstai, kurie puikiai tiks tiek kasdieniam pasimėgavimui, tiek ypatingoms progoms.

Labai šokoladiniai keksiukai su šokoladu: receptas

Keksiukai išsiskiria sodriu šokolado skoniu, švelnia tekstūra ir maloniai tirpstančiais šokolado gabaliukais.

Ingredientai:

  • 175 g kvietinių miltų
  • 45 g nesaldintos kakavos miltelių
  • 1/2 arb. š. kepimo miltelių
  • 1/2 arb. š. sodos
  • 1/2 arb. š. druskos
  • 2 kiaušiniai (dideli)
  • 60 g sviesto (tirpinto)
  • 85 g tamsaus rudojo cukraus
  • 190 ml pieno
  • 1 valg. š. augalinio aliejaus
  • 2 arb. š. natūralaus vanilės ekstrakto
  • 175 g juodojo šokolado lašelių (arba kapoto šokolado)

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Keksiukų kepimo formą lengvai patepti kepimo aliejumi, kad keksiukai nepriliptų.
2. Dubenyje sumaišyti miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius, sodą ir druską.
3. Kitame dubenyje lengvai išplakti kiaušinius, tada į juos įmaišyti tirpintą sviestą, rudąjį cukrų, pieną, aliejų ir vanilės ekstraktą.
4. Skystus ingredientus greitai įmaišyti į sausų ingredientų mišinį.
5. Kai tešla beveik susimaišo, įberti šokolado lašelius ir lengvai įmaišyti, tačiau nepermaišyti, kad keksiukai nebūtų kieti.
6. Paruoštą tešlą padalyti į keksiukų formeles.
7. Orkaitę įkaitinti iki 180 C temperatūros.
8. Keksiukus kepti apie 25 min arba kol į vidų įsmeigus medinį pagaliuką, jis išliks švarus.
9. Keksiukams iškepus juos perkelti ant grotelių ir leisti pilnai atvėsti.

Taip pat skaitykite

Kritinės klaidos gaminant kotletus: 3 tobulo patiekalo paslaptys
Kritinės klaidos gaminant kotletus: 3 tobulo patiekalo paslaptys
2025-10-27
Nesaldžios pusryčių bandelės su sūriu
Nesaldžios pusryčių bandelės su sūriu
2025-09-25
Gervuogių uogienė
Gervuogių uogienė – tik 3 ingredientai
2025-08-13
Zefyrai namuose
Namų gamybos zefyrai: receptas ir patarimai
2025-06-16

Recepto šaltinis: foodnetwork.co.uk/

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:keksiukaiŠokoladas

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Jis parodė, kaip greitai atskirti trynį nuo baltymo
Naudinga

Virtuvės šefas atskleidė savo slaptą triuką! Jis parodė, kaip greitai atskirti trynį nuo baltymo

Guboja - gėlė, galinti augti ten, kur kiti augalai pasiduoda Naudingi patarimai kaip užsiauginti savarankiškai
Sodas ir daržas

Guboja – gėlė, galinti augti ten, kur kiti augalai pasiduoda. Naudingi patarimai kaip užsiauginti savarankiškai

Kaip paprasti žodžiai gali sustiprinti santuoką ir sumažinti neištikimybės riziką
Gyvenimas

Kaip paprasti žodžiai gali sustiprinti santuoką ir sumažinti neištikimybės riziką

Subalansuoti ir sveiki užkandžiai: kaip pasirinkti tinkamus?
Sveikata ir grožis

Subalansuoti ir sveiki užkandžiai: kaip pasirinkti tinkamus?

Pieno nauda: kodėl verta grįžti prie šio pasirinkimo
Sveikata ir grožis

Pieno nauda: kodėl verta grįžti prie šio pasirinkimo

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?