ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Home » Makaronai su šviežiomis dešrelėmis
Makaronų patiekalai

Makaronai su šviežiomis dešrelėmis

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-07-08
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Makaronai su šviežiomis dešrelėmis
Makaronai su šviežiomis dešrelėmis

Makaronai su šviežiomis dešrelėmis – greitai paruošiamas ir sotus patiekalas, kuris puikiai tinka tiek paprastai vakarienei, tiek savaitgalio pasilepinimui.

Makaronai su šviežiomis dešrelėmis: receptas

Skanus, kvapnus ir visada pasiteisinantis pasirinkimas.

Ingredientai:

  • 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • 1 raudonoji paprika
  • 400 g aukštos kokybės dešrelių
  • 350 g pomidorų ir čili padažo
  • 350 g makaronų
  • druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį
  • saujelė tarkuoto Parmezano

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Įkaitinti aliejų didelėje keptuvėje ir sudėti smulkiai pjaustytą papriką. Kepti ant vidutinės kaitros, kol suminkštės.
2. Dešrelėms pašalinti odelę ir sudėti mėsą į keptuvę. Mediniu šaukštu ją šiek tiek pasmulkinti. Kai mėsa apskrus, supilti pomidorų padažą ir virti 10 min.
3. Tuo tarpu išvirti makaronus pasūdytame verdančiame vandenyje pagal instrukciją ant pakuotės.
4. Nusausinti makaronus ir sumaišyti su padažu. Patiekti į keturias lėkštes ir pabarstyti tarkuotu Parmezanu.

Recepto šaltinis: bbc.co.uk/food

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:makaronaiMakaronai su mėsaMakaronai su šviežiomis dešrelėmismakaronų patiekalaiPatiekalai su dešrelėmis

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Kokosų aliejus - kaip pasigaminti?
Naudinga

Kaip pasigaminti kokosų aliejų namuose: išsamūs žingsniai

2025-06-13
Traškios skrebučių salotos su burata
Receptai

Traškios skrebučių salotos su burata

2025-06-22
Bulvių kroketai
Receptai

Bulvių kroketai – gardus užkandis

2025-07-07
Sūdytos karamelės sūrio pyragas
Desertai

Sūdytos karamelės sūrio pyragas

2025-06-04

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?