ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Home » Migdolų rutuliukai su traškiu riešutų sviestu – sveikuoliškas saldėsis visai šeimai
Desertai

Migdolų rutuliukai su traškiu riešutų sviestu – sveikuoliškas saldėsis visai šeimai

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-08-04
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Migdolų rutuliukai su traškiu riešutų sviestu
Migdolų rutuliukai su traškiu riešutų sviestu

Migdolų rutuliukai su traškiu riešutų sviestu – tai minkšti, švelnaus skonio sausainiai be miltų, kurių pagrindą sudaro migdolų miltai, graikiškas jogurtas ir riešutų sviestas.

Migdolų rutuliukai su traškiu riešutų sviestu: receptas

Šoe rutuliukai puikiai tinka kaip sveikesnis užkandis ar desertas, ypač tiems, kurie vengia glitimo.

Ingredientai:

  • 120 g migdolų miltų
  • 70 g graikiško jogurto
  • 25 g riešutų sviesto
  • 1 valg. š. cukraus
  • 1 arb. š. cinamono

    Papuošti:
  • riešutų sviesto
  • Anakardžių
  • Džiovintų spanguolių

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Į dubenį suberti migdolų miltus, sudėti graikišką jogurtą ir riešutų sviestą. Suberti cukrų ir cinamoną.
2. Viską gerai išmaišyti ir drėgnomis rankomis suformuoti rutuliukus. Juos išdėlioti kepimo popieriumi ištiestoje skardoje.
3. Orkaitę įkaitinti iki 180 C temperatūros ir rutuliukus kepti apie 20 min.
iškepusiems leisti atvėsti.
4. Ant kiekvieno uždėti šiek tiek riešutų sviesto ir riešutą ar džiovintą spanguolę.


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje. 

ŽYMOS:Desertai su migdolaisDesertai su riešutų sviestumigdolai

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Kaip pasigaminti tobulą koldūnų tešlą: pridėkite vieną slaptą ingredientą
Naudinga

Kaip pasigaminti tobulą koldūnų tešlą: pridėkite vieną slaptą ingredientą

2025-06-17
Naminiai daržovių traškučiai
Receptai

Naminiai daržovių traškučiai

2025-07-28
Prieskoninė bananų duona
Desertai

Prieskoninė bananų duona – aromatingas desertas

2025-06-05
Puri bulvių košė pavyks tik jei įdėsite į ją šiuos ingredientus
Naudinga

Pasak virtuvės šefo, puri bulvių košė pavyks tik jei įdėsite į ją šiuos ingredientus

2025-07-09

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?