ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Nekeptas sūrio ir kondensuoto pieno tortas
Desertai

Nekeptas sūrio ir kondensuoto pieno tortas

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-06-28
Komentarų: 0
3 min. skaitymo
Nekeptas sūrio ir kondensuoto pieno tortas
Nekeptas sūrio ir kondensuoto pieno tortas

Nekeptas sūrio ir kondensuoto pieno tortas – šis tortas tikrai įsimins tiek skonio, tiek išvaizdos atžvilgiu. Kiekvieno sluoksnio švelnios tekstūros ir saldūs skoniai sukuria nuostabų tortą, kuri bus tobulas tiek šventei, tiek paprastam vakarui su šeima.

Nekeptas sūrio ir kondensuoto pieno tortas: receptas

Šis trijų sluoksnių tortas su kreminiais sluoksniais, gausiu šokolado ir vanilės skoniu, tikrai bus puikus desertas, kuris nepaliks abejingų!

Ingredientai:

Pagrindui:

  • 200 g sausainių be cukraus
  • 60 g sviesto

    1 sluoksnis:
  • 100 g juodo šokolado (72%)
  • 200 g lieso philadelphia sūrio
  • 1 arb. š. vanilės
  • 30 g kondensuoto pieno
  • 1 arb. š. sviesto

    2 sluoksnis:
  • ~120 g pieniško šokolado
  • 200 g lieso kreminio sūrio
  • 1 arb. š. vanilės
  • 1 arb. š. sviesto

    3 sluoksnis:
  • 100 g kondensuoto pieno
  • 200 g lieso philadelphia sūrio
  • 1 valg. š. vanilės
  • 1 arb. š. sviesto

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Taip pat skaitykite

Įdarytos vištienos šlaunelės
Įdarytos vištienos šlaunelės – neeilinei vakarienei
2025-08-07
Virti kiaušiniai
Tobulo minkštumo kiaušiniai: kiek laiko ir kaip juos virti?
2025-07-10
Apelsininė vištiena su saldžiosiomis bulvėmis: greita vakarienė
Apelsininė vištiena su saldžiosiomis bulvėmis: greita vakarienė
2025-06-18
Sūrio ir vyno derinimo menas: kaip pasirinkti tobulą kombinaciją?
Sūrio ir vyno derinimo menas: kaip pasirinkti tobulą kombinaciją?
2025-07-17
Gaminimo eiga:

1. Pagrindui sausainius sutrupinti ir sudėti į dubenį.
2. Sviestą ištirpinti ir supilti ant sausainių.
3. Gerai išmaišyti ir mase iškloti kepimo formą. Suformuoti dugną sausainius paspaudžiant.
4. Pirmam sluoksniui paruošti į dubenį sudėti kreminį sūrį, dėti vanilės ir supilti kondensuotą pieną. Viską gerai išplakti.
5. Ant garų vonelės statyti indą su šokoladu ir sviestu. Kaitinti maišant, kol viskas ištirps ir gausis vientisos konsistencijos. Šiek tiek atvėsinti.
6. Atvėsus šokoladui jį supilti prie kreminio sūrio masės ir išmaišyti kol bus kreminės tekstūros masė.
7. Paruoštą masę supilti ant sausainių pagrindo ir formą perkelti į šaldytuvą masei sustingti.
8. Antram sluoksniui paruošti Kreminį sūri su vanile sudėti į dubenį ir išplakti.
9. Garų vonelėje ištirpinti šokoladą su sviestu. Atvėsinti ir sumaišyti su kreminio sūrio mase.
10. Paruoštą kremą supilti ant sutvirtėjusio pirmojo torto sluoksnio.
11. Tortą vėl perkelti į šaldytuvą, kad sutvirtėtų.
12. Trečiam sluoksniui paruošti sviestą ištirpinti ir atvėsinti. Supilti į dubenį ir ten pat sudėti kondensuotą pieną, kreminį sūrį ir vanilę. Viską gerai išplakti.
13. Kremą sudėti ant atvėsinto torto.
14. Paruoštam tortui leisti dar pastovėti šaldytuve, o vėliau papuošti pagal norus.


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Jurita. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje. 

ŽYMOS:Kondensuotas pienassūrisTortas

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Tiramisu receptas
Desertai

Apelsinų skonio tiramisu: itališkas desertas, kuris pavergs širdis

2025-08-02
Košerinis maistas ir gėrimai, kelias į sveikesnę ir sąmoningesnę mitybą.
Naudinga

Košerinis maistas ir gėrimai – skanus kelias į sveikesnę ir sąmoningesnę mitybą

2025-07-04
Sakartvelo vištienos patiekalas „Chkmeruli“ su kreminiu padažu
Mėsos patiekalai

Sakartvelo vištienos patiekalas „Chkmeruli“ su kreminiu padažu

2025-07-08
Plakta feta
Naudinga

Plakta feta – puikaus skonio padažas

2025-07-08

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?