ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Mėsos patiekalai » Orkaitėje kepti kiaulienos kepsniai: fantastiškas patiekalas, kuris puikiai tiks kasdienai ar šventiniam stalui!
Mėsos patiekalai

Orkaitėje kepti kiaulienos kepsniai: fantastiškas patiekalas, kuris puikiai tiks kasdienai ar šventiniam stalui!

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-09-16
Komentarų: 0
2 min. skaitymo

Tai – labai skanus ir greitai pagaminamas patiekalas, kuris puikiai tinka ir kasdienai, ir šventiniam stalui.

Orkaitėje kepti kiaulienos kepsniai
Orkaitėje kepti kiaulienos kepsniai

Orkaitėje kepti kiaulienos kepsniai: receptas

Jums reikės:

  • 6 kiaulienos pjausnių
  • 150 g kietojo sūrio
  • 1 svogūno
  • 2 marinuotų agurkų
  • 10 g krapų
  • 3 valg. š. majonezo
  • 1 arb. š. garstyčių sėklų
  • 1/2 arb. š. druskos
  • 1/2 arb. š. maltų juodųjų pipirų

Kaip gaminti?

Kiaulienos pjausnius išdėliokite vieną šalia kito ir įpjaukite jų paviršių tinkleliu.

Taip pat skaitykite

Užkepti briuselio kopūstai
Užkepti briuselio kopūstai
2025-08-29
Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais
Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais
2025-08-09
6 dažniausiai pasitaikančios klaidos, kurios sugadina naminę picą (ir kaip jų išvengti)
6 dažniausiai pasitaikančios klaidos, kurios sugadina naminę picą (ir kaip jų išvengti)
2025-06-03
Moliūgų blynai su sviestiniu sirupu
Moliūgų blynai su sviestiniu sirupu: saldžiai dienos pradžiai
2025-08-11

Pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir apverskite į kitą pusę. Vėl įpjaukite paviršių, pabarstykite druska ir pipirais.

Išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Sumaišykite majonezą su garstyčių sėklomis ir įtrinkite kiekvieną mėsos gabalėlį.

Marinuotus agurkus supjaustykite apskritimais.

Svogūną nulupkite ir taip pat supjaustykite apskritimais.

Ant kiekvieno mėsos gabaliuko dėkite svogūnų griežinėlius, agurko griežinėlius ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Kepkite 180 °C temperatūroje maždaug 30 minučių.

Pabarstykite smulkintais krapais ir patiekite.

Taip pat skaitykite

Nekeptas sūrio pyragas su mangais
Nekeptas sūrio pyragas su mangais
2025-06-19
Žaliosios arbatos ledai: receptas ir papildomi patarimai
Žaliosios arbatos ledai: receptas ir papildomi patarimai
2025-08-20
Vieno dubens rabarbarų pyragas
Vieno dubens rabarbarų pyragas: gaivus desertas
2025-08-08
Gordon Ramsay pusryčių pica: receptas tobuliems rytams
Gordon Ramsay pusryčių pica: receptas tobuliems rytams
2025-07-08

Dar vienas receptas: kiaulienos kepsniai su parmezano sūriu

Jums reikės:

  • 8 kiaulienos pjausnių
  • 8 kietojo sūrio riekelių
  • Petražolių
  • 1 česnako skiltelės
  • 1 stiklinės maltų džiūvėsėlių
  • 4 valg. š. tarkuoto parmezano
  • Šlakelio aliejaus
  • Druskos

Kaip gaminti?

Smulkiai supjaustykite česnaką ir petražoles.

Sumaišykite su džiūvėsėliais ir parmezanu.

Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždėkite po riekelę kietojo sūrio, uždenkite antruoju mėsos gabalėliu, o viršų patepkite aliejumi.

Paruoštą mišinį apvoliokite džiūvėsėliuose su parmezanu ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.

Kitą pusę aptepkite aliejumi ir vėl pabarstykite paruoštu sausu mišiniu.

Pasūdykite ir kepkite iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje.

Kepkite maždaug 20 minučių.

Skanaus!

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:KiaulienaKiaulienos kepsniaisūris

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Kokios bulvės nevalgomos? Žinokite tai visiems laikams
Sveikata ir grožis

Kokios bulvės nevalgomos? Žinokite tai visiems laikams

Optinė iliuzija: raskite varpelį. Lindi.info nuotrauka
Įdomu

Optinė iliuzija: tik keletas žmonių gali rasti varpelį nuotraukoje per 5 sekundes

Kodėl grįžtame pas toksišką vyrą: 6 pamokos, kurios atveria akis
Gyvenimas

Kodėl grįžtame pas toksišką vyrą: 6 pamokos, kurios atveria akis

Gliuteno netoleravimo požymiai, kurių geriau neignoruoti
Sveikata ir grožis

Gliuteno netoleravimo požymiai, kurių geriau neignoruoti

Kiek baltymų yra per daug? Mitybos ekspertai atsako
Sveikata ir grožis

Kiek baltymų yra per daug? Mitybos ekspertai atsako

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?