Tai – puikus marinuotų pomidorų receptas. Paruošti tokius pomidorus yra tikrai labai paprasta, o jų skonis jūsų tikrai nenuvils. Marinuoti pomidorai puikiai dera su įvairiais patiekalais, tačiau mes juos namuose valgome tiesiai iš stiklainių.
Korėjietiški marinuoti pomidorai – receptas
Šie korėjietiški marinuoti pomidorai – puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta pikantiškus, šiek tiek aštrius užkandžius. Jie lengvai paruošiami, ilgai laikosi ir praturtina bet kokį patiekalą ryškiu skoniu bei aromatu.
Ingredientai:
- 1 kg pomidorų
- 2 vnt. saldžiųjų paprikų
- 1 aitriosios paprikos
- 1 ryšelio krapų
- 1 ryšelio petražolių
- 4-5 česnako skiltelių
- 1 valg. š. druskos
- 2 valg. š. cukraus
- 2 valg š. 9% acto
- 50 ml augalinio aliejaus
Kaip gaminti?
- Paruoškite visus ingredientus.
- Smulkiai supjaustykite krapus.
- Išvalykite paprikas (saldžiąsias ir aitriąją ir supjaustykite gabalėliais.
- Nulupkite česnaką, susmulkinkite ir sumaišykite su paprikomis.
- Įmaišykite smulkintus krapus ir petražoles. Įpilkite skystų ingredientų – aliejaus ir acto.
- Įberkite druskos ir cukraus. Sumaišykite.
- Pomidorus perpjaukite pusiau.
- Sluoksniuokite stiklainiuose pakaitomis su marinatu.
- Uždarykite dangtelius ir sukratykite stiklainius.
- Palikite marinuotis šaltai 24 valandas. Jau kitą dieną galima ragauti.
Skanaus!