ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Home » Sluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis: desertas, kuris sužavės visus
Desertai

Sluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis: desertas, kuris sužavės visus

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-07-20
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Sluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis
Sluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis

Sluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis – tai gaivus ir lengvas gardėsis, kuriame susilieja kreminė tekstūra, uogų šviežumas ir švelnus saldumas.

Sluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis: receptas

Lengvai paruošiamas, bet atrodo įspūdingai – šis desertas puikiai tiks tiek kasdieniam pasilepinimui, tiek svečių nustebinimui.

Ingredientai:

  • 250 g maskarponės sūrio
  • 200 ml plakamos grietinėlės
  • 2-3 valg. š. cukraus (pagal skonį)
  • 1 arb. š. vanilės ekstrakto
  • 200 g braškių (šviežių)
  • 4-5 sausainiai
  • šiek tiek šviežių mėtų (papuošimui, nebūtina)

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Plakti grietinėlę su cukrumi kol masė taps puri ir standi. Atskirame dubenyje sumaišyti maskarponę su vanilės ekstraktu.
2. Įmaišyti plaktą grietinėlę į maskarponės masę – švelniai, kad išliktų purumas.
3. Braškes nuplauti, nusausinti ir supjaustyti riekelėmis.
4. Sausainius sutrupinti.
5. Į stiklines berti trupintus sausainius, išdėlioti braškių griežinėlius ir dėti maskarponės kremą.
6. Viršų papuošti braškėmis ir šviežiomis mėtų šakelėmis.

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:braškėsMaskarponėMaskarponės desertas

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Fermentinio sūrio užtepėlė iš 3 ingredientų
Receptai

Ypatingai gardi ir universali sūrio užtepėlė vos iš 3 ingredientų

2025-06-13
Orkaitėje kepta višta su avinžirniais
Mėsos patiekalai

Orkaitėje kepta višta su avinžirniais

2025-07-10
Užtepėlė su virtais kiaušiniais. Pirmi gaminimo žingsniai
Receptai

Gardi pusryčių užtepėlė su virtais kiaušiniais. Greita, sotu ir skanu.

2025-07-08
Rūkytos lašišos ir bulvių kišas
Receptai

Rūkytos lašišos ir bulvių kišas

2025-06-05

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?