Žyma: aliejus

Koks ingredientas pavojingiausias: majonezas, grietinė ar aliejus? Atsako mitybos ekspertai

Mūsų virtuvės lentynose dažnai puikuojasi trys universalūs ingredientai: kreminis majonezas, švelni grietinė…

Rugilė Vainytė

Ar tikrai saugu kepti su alyvuogių aliejumi? Ekspertų įžvalgos ir patarimai

Alyvuogių aliejus – vienas populiariausių riebalų, naudojamų kasdienėje virtuvėje. Daugelis jį renkasi…

Saulena

Kodėl marinuojant mėsą reikia aliejaus? Triukai, kurie pakeis jūsų kepsnių skonį!

Marinavimas – tai genialiai paprastas ir nepaprastai efektyvus kulinarinis metodas, leidžiantis mėsai,…

Rita Barčienė

Kai supermaistas tampa kenksmingas: kokių produktų nepadauginti?

Subalansuota mityba – kertinis sveiko gyvenimo būdo pagrindas. Tačiau net ir patys…

Rugilė Vainytė

Ar augalinis aliejus sveikas? Ekspertų nuomonė

Augalinis aliejus yra nepakeičiamas virtuvės ingredientas, naudojamas tiek kepant kiaušinius pusryčiams, tiek…

Rugilė Vainytė

Aliejai, kuriuos dažnai naudojate ne pagal paskirtį

Aliejai – tai universalūs produktai, naudojami įvairiose gyvenimo srityse: nuo maisto gaminimo…

Miglė Staknytė

Tankūs antakiai: 7 būdai kaip to pasiekti namų sąlygomis

Tankūs ir gražiai suformuoti antakiai – daugelio siekiamybė, nes jie pabrėžia veido…

Rugilė Vainytė

Saulėgrąžų aliejus buityje: 5 netikėti, bet labai praktiški panaudojimo būdai

Daugeliui saulėgrąžų aliejus asocijuojasi su maisto gamyba, tačiau šis kasdienis produktas gali…

Miglė Staknytė

Dažna klaida, kurią darome kepdami keptuvėje: dėl to patiekalai prisvyla

Ar jums kada nors pasitaikė, kad net ir griežtai laikantis recepto kepant…

Rita Barčienė