Koks ingredientas pavojingiausias: majonezas, grietinė ar aliejus? Atsako mitybos ekspertai
Mūsų virtuvės lentynose dažnai puikuojasi trys universalūs ingredientai: kreminis majonezas, švelni grietinė…
Ar tikrai saugu kepti su alyvuogių aliejumi? Ekspertų įžvalgos ir patarimai
Alyvuogių aliejus – vienas populiariausių riebalų, naudojamų kasdienėje virtuvėje. Daugelis jį renkasi…
Kodėl marinuojant mėsą reikia aliejaus? Triukai, kurie pakeis jūsų kepsnių skonį!
Marinavimas – tai genialiai paprastas ir nepaprastai efektyvus kulinarinis metodas, leidžiantis mėsai,…
Kai supermaistas tampa kenksmingas: kokių produktų nepadauginti?
Subalansuota mityba – kertinis sveiko gyvenimo būdo pagrindas. Tačiau net ir patys…
Norite sustiprinti plaukus ir nagus? Šie aliejai ir jų vartojimas po šaukštą per dieną tikrai padės!
Sveiki, stiprūs plaukai ir nagai – tai ne tik grožio, bet ir…
Ar augalinis aliejus sveikas? Ekspertų nuomonė
Augalinis aliejus yra nepakeičiamas virtuvės ingredientas, naudojamas tiek kepant kiaušinius pusryčiams, tiek…
Aliejai, kuriuos dažnai naudojate ne pagal paskirtį
Aliejai – tai universalūs produktai, naudojami įvairiose gyvenimo srityse: nuo maisto gaminimo…
Tankūs antakiai: 7 būdai kaip to pasiekti namų sąlygomis
Tankūs ir gražiai suformuoti antakiai – daugelio siekiamybė, nes jie pabrėžia veido…
Saulėgrąžų aliejus buityje: 5 netikėti, bet labai praktiški panaudojimo būdai
Daugeliui saulėgrąžų aliejus asocijuojasi su maisto gamyba, tačiau šis kasdienis produktas gali…
Dažna klaida, kurią darome kepdami keptuvėje: dėl to patiekalai prisvyla
Ar jums kada nors pasitaikė, kad net ir griežtai laikantis recepto kepant…