Ar verta gerti skystą chlorofilą? Faktai ir mitai apie šią populiarią tendenciją
Tikriausiai socialiniuose tinkluose jau matėte žmones, giriančius skystą chlorofilą ir jo naudą…
Antioksidantai plaukams: kodėl jie svarbūs ir kaip juos naudoti?
Mityba daro didelę Įtaką mūsų sveikatai, tačiau vis dažniau vitaminai ir mineralai…
Antioksidantai – pervertintas jaunystės pažadas?
Pastaraisiais dešimtmečiais antioksidantai tapo tikru mitybos ir grožio industrijos fenomenu. Jie pristatomi…
N-acetilcisteinas (NAC): stiprus sąjungininkas jūsų sveikatai
N-acetilcisteinas, arba trumpai – NAC, yra biologiškai aktyvi cisteino forma – aminorūgšties,…
6 vaisiai, kuriuose daugiau antioksidantų nei žaliojoje arbatoje: sveikatos šaltinis jūsų lėkštėje
Pastaruoju metu visų akys krypsta į antioksidantus – medžiagas, kurios siejamos su…
Kava su alyvuogių aliejumi – nauja tendencija sveikatai ir skoniui
Šviežiai paruošta kava – nepakeičiamas ryto ritualas daugeliui žmonių. Dažnai ją gardiname…
Kovos su senėjimu proveržis: natūralus antioksidantas, kuris gali padėti išvengti žilų plaukų
Žili plaukai dažnai laikomi neišvengiama senėjimo dalimi, tačiau naujas Nagojos universiteto Japonijoje…
Įmeskite į verdantį vandenį keletą lauro lapų. Nauda organizmui garantuota
Lauro lapai, žinomi dėl savo sodraus aromato ir skonio, šimtmečius buvo nepakeičiamas…
Granatų žievelė – auksas, kurį verta išnaudoti
Kai pagalvojame apie granatus, greičiausiai galvoje iškyla sultingos sėklos ir saldžiarūgštis skonis.…