Žyma: Faršas

Sužinokite, kokius svogūnus geriausia naudoti patiekalams iš faršo

Mano močiutė būtų pasakiusi, kad geriems kotletams reikia svogūnų, grietinės, kiaušinio ir…

Rita Barčienė

Kokius svogūnus dėti į faršą: tą žino ne visos šeimininkės

Svogūnai – viena iš pagrindinių maltos mėsos sudedamųjų dalių, tačiau jų pasirinkimas…

Rita Barčienė

„Mokyklinių” beliašų receptas. Jie paruošiami daug lengviau ir pigiau, nei jūs manote.

Kas prisimena senus gerus laikus, kai mokyklos kavinėje buvo galima pajusti šviežiai…

Rita Barčienė

Kaip atšildyti maltą mėsą per 20 minučių? Patarimais dalijasi virtuvės šefas

Ar jums kada nors nutiko, kad ruošėtės gaminti vakarienę, tačiau staiga atsiminėte,…

Rita Barčienė

Kaip geriausiai paruošti maltą mėsą? Neįkainjami šefų patarimai

Malta mėsa – universali sudedamoji dalis, tinkanti įvairiems patiekalams, nuo paprastų kotletų…

Rita Barčienė