Sužinokite, kokius svogūnus geriausia naudoti patiekalams iš faršo
Mano močiutė būtų pasakiusi, kad geriems kotletams reikia svogūnų, grietinės, kiaušinio ir…
Kokius svogūnus dėti į faršą: tą žino ne visos šeimininkės
Svogūnai – viena iš pagrindinių maltos mėsos sudedamųjų dalių, tačiau jų pasirinkimas…
„Mokyklinių” beliašų receptas. Jie paruošiami daug lengviau ir pigiau, nei jūs manote.
Kas prisimena senus gerus laikus, kai mokyklos kavinėje buvo galima pajusti šviežiai…
Kaip atšildyti maltą mėsą per 20 minučių? Patarimais dalijasi virtuvės šefas
Ar jums kada nors nutiko, kad ruošėtės gaminti vakarienę, tačiau staiga atsiminėte,…
Kaip geriausiai paruošti maltą mėsą? Neįkainjami šefų patarimai
Malta mėsa – universali sudedamoji dalis, tinkanti įvairiems patiekalams, nuo paprastų kotletų…