Žyma: gaminimas

Ar reikia perlieti makaronus vandeniu po virimo? Ekspertų patarimai

Makaronai yra vienas universaliausių ingredientų virtuvėje – jie gali tapti tiek paprastu…

Rita Barčienė

Kaip pjaustyti svogūnus: trys skirtingi metodai

Svogūnai – nepakeičiamas ingredientas daugelio patiekalų, tačiau jų pjaustymas gali tapti tikru…

Miglė Staknytė

Aliejai, kuriuos dažnai naudojate ne pagal paskirtį

Aliejai – tai universalūs produktai, naudojami įvairiose gyvenimo srityse: nuo maisto gaminimo…

Miglė Staknytė

Svogūnų rūšys: kokią pasirinkti ir kaip naudoti?

Svogūnai yra vienas pagrindinių ingredientų daugybėje patiekalų. Tačiau ar kada susimąstėte, kuo…

Miglė Staknytė

Šiems patiekalams jokiu būdu nenaudokite šalto vandens!

Vanduo virtuvėje atrodo kaip paprastas ingredientas, tačiau temperatūra, kuria jį naudojame, gali…

Rita Barčienė

Dažna klaida, kurią darome kepdami keptuvėje: dėl to patiekalai prisvyla

Ar jums kada nors pasitaikė, kad net ir griežtai laikantis recepto kepant…

Rita Barčienė