Ar reikia perlieti makaronus vandeniu po virimo? Ekspertų patarimai
Makaronai yra vienas universaliausių ingredientų virtuvėje – jie gali tapti tiek paprastu…
Kaip pjaustyti svogūnus: trys skirtingi metodai
Svogūnai – nepakeičiamas ingredientas daugelio patiekalų, tačiau jų pjaustymas gali tapti tikru…
Aliejai, kuriuos dažnai naudojate ne pagal paskirtį
Aliejai – tai universalūs produktai, naudojami įvairiose gyvenimo srityse: nuo maisto gaminimo…
Svogūnų rūšys: kokią pasirinkti ir kaip naudoti?
Svogūnai yra vienas pagrindinių ingredientų daugybėje patiekalų. Tačiau ar kada susimąstėte, kuo…
Šiems patiekalams jokiu būdu nenaudokite šalto vandens!
Vanduo virtuvėje atrodo kaip paprastas ingredientas, tačiau temperatūra, kuria jį naudojame, gali…
Dažna klaida, kurią darome kepdami keptuvėje: dėl to patiekalai prisvyla
Ar jums kada nors pasitaikė, kad net ir griežtai laikantis recepto kepant…