Grybų padažas su grietinėle
Grybų padažas su grietinėle - tai klasikinis pasirinkimas, kremiška tekstūra ir subalansuotas…
7 maisto produktai, kuriuose yra daugiau vitamino D nei stiklinėje pieno, pasak dietologų
Vitamino D svarba sveikatai yra neginčijama – jis būtinas stipriems kaulams, stipriai…
Grybų sriuba su paprika
Grybų sriuba su paprika - švelni, soti ir kupina skonio sriuba. Joje…
Kaip pašalinti kartumą iš grybų: močiutės gyvenimiškas triukas
Rudens miškai dovanoja mums daugybę grybų, tačiau kartais jie gali būti nemaloniai…
Kodėl verdant sriubą nereikėtų jos pervirti?
Nuo vaikystės mums buvo sakoma, kad sriubos yra labai sveika. Ir tai tikra…
Pastatai iš grybų: ateities statyba, kurios konstrukcijos atsinaujina savarankiškai
Įsivaizduokite pastatą, kuris ne tik stovi tvirtai, bet ir pats užsigydo įtrūkimus,…
Stiklainiuose marinuoti grybai: receptas, kuris manęs niekada nenuvilia!
Marinuoti grybai yra klasikinis žiemos užkandis, kuris ne tik puošia stalą šventėse,…
Kaip virti grybus, kad jie išliktų skanūs ir sveiki: ne visi tai žino
Grybai yra ne tik skanūs, bet ir naudingi organizmui, todėl verta juos…
Nustebsite: grybus galite auginti ir savo sode – nuo pievagrybių iki baravykų
Atėjus rudeniui daugelis žmonių nekantriai laukia pirmųjų išvykų į mišką su krepšeliu…
Pasitikrinkite ar gerai pažįstate grybus. Šį grybą painioja net ir patyrę grybautojai
Rudenėjantys miškai kviečia į grybavimo žygį – ore jaučiamas drėgnas lapų ir…
Egzotiška grybų kava. Kodėl verta išbandyti?
Grybų kava – netikėtas, bet vis dažniau populiarėjantis gėrimas. Daugelis iš pradžių…
Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais
Antienos suktinukai su morkomis, svogūnais ir grybais - antiena yra ypatingai aromatinga…
Pastebėjote, jog jūsų vazoniniuose augaluose auga grybai? Štai ką reikėtų daryti
Atradote netikėtą svečių pulką savo kambarinių augalų vazonuose – grybus? Nenusiminkite! Dažniausiai…
Grybai pasaulio virtuvėse: skoniai ir tradicijos
Grybai yra nepaprastai universalus ir savo skoniu turtingas ingredientas, naudojamas įvairiose pasaulio…
Kaip teisingai laikyti grybus šaldytuve: paprasti, bet svarbūs patarimai
Grybai – tai itin jautrus ir greitai gendantis produktas, todėl labai svarbu…
Vištienos, grybų ir ryžių troškinys: sotus ir aromatingas patiekalas
Kai orai atvėsta, o namuose norisi daugiau jaukumo, šiltas, kvapnus troškinys tampa…
Grybus žiemai galima paruošiti ir be jokio marinato. Receptas vertas išbandyti
Jokio marinato, prieskonių ar vandens nereikia. Pasirodo, kad grybai žiemai gali bti…
Ar šie metai – grybautojų rojus? Kokie orai palankiausi baravykams ir voveraitėms
2025-ųjų birželio vidurys pažymėtas dažnais ir gausiais lietumis – ypač Dzūkijoje, Aukštaitijoje…
Grybautojai dalijasi patarimais: juos žinodami tikrai iš miško išeisite su laimikiu
Pirmojasis vasaros mėnesis keliaujantis į pabaigą tradiciškai pažymi intensyvų grybavimo sezoną Lietuvoje.…
Pasak maisto saugos specialistų – šių grybų geriau nedėkite į sriubą
Greičiausiai kiekvienam patinka kvapni grybų sriuba. O jeigu grybai dar ir pačių…
Bulvių virtinukų fritata su grybais ir špinatais
Bulvių virtinukų fritata su grybais ir špinatais - puikus pasirinkimas kai norisi…
Pasak mitybos specialistų – grybų nederėtų valgyti su šiais maisto produktais
Grybai – skanus ir sveikas priedas prie įvairiausių patiekalų tiek švenėms, tiek…
Kodėl paprastai saugiais laikomi grybai gali tapti pavojingi
Daugelis mūsų mėgaujasi grybavimu – tai ne tik atsipalaidavimas gamtoje, bet ir…