Kaip teisingai laikyti grybus šaldytuve: paprasti, bet svarbūs patarimai
Grybai – tai itin jautrus ir greitai gendantis produktas, todėl labai svarbu…
Vištienos, grybų ir ryžių troškinys: sotus ir aromatingas patiekalas
Kai orai atvėsta, o namuose norisi daugiau jaukumo, šiltas, kvapnus troškinys tampa…
Grybus žiemai galima paruošiti ir be jokio marinato. Receptas vertas išbandyti
Jokio marinato, prieskonių ar vandens nereikia. Pasirodo, kad grybai žiemai gali bti…
Ar šie metai – grybautojų rojus? Kokie orai palankiausi baravykams ir voveraitėms
2025-ųjų birželio vidurys pažymėtas dažnais ir gausiais lietumis – ypač Dzūkijoje, Aukštaitijoje…
Grybautojai dalijasi patarimais: juos žinodami tikrai iš miško išeisite su laimikiu
Pirmojasis vasaros mėnesis keliaujantis į pabaigą tradiciškai pažymi intensyvų grybavimo sezoną Lietuvoje.…
Pasak maisto saugos specialistų – šių grybų geriau nedėkite į sriubą
Greičiausiai kiekvienam patinka kvapni grybų sriuba. O jeigu grybai dar ir pačių…
Bulvių virtinukų fritata su grybais ir špinatais
Bulvių virtinukų fritata su grybais ir špinatais - puikus pasirinkimas kai norisi…
Pasak mitybos specialistų – grybų nederėtų valgyti su šiais maisto produktais
Grybai – skanus ir sveikas priedas prie įvairiausių patiekalų tiek švenėms, tiek…
Kodėl paprastai saugiais laikomi grybai gali tapti pavojingi
Daugelis mūsų mėgaujasi grybavimu – tai ne tik atsipalaidavimas gamtoje, bet ir…