Ką daryti, kad sultinyje esanti mėsa būtų skani?
Lietuvoje daugelis šeimų bent kartą per savaitę verda jautienos sultinį – jis…
Ilgai troškinta jautiena raudonajame vyne
Ilgai troškinta jautiena raudonajame vyne - tai klasikinės virtuvės perlas, kuriame jautiena…
Jautiena ar vištiena: kuri mėsa sveikesnė?
Renkantis tarp jautienos ir vištienos, daugelis žmonių susimąsto, kuri mėsa yra sveikesnė.…
Trumpai apkepta jautiena su daržovėmis
Trumpai apkepta jautiena su daržovėmis - tobulai subalansuotas saldumo, aštrumo ir umami…
Naminiai mėsainiai su brioche bandelėmis
Naminiai mėsainiai su brioche bandelėmis - tikras namų gamybos klasikos pavyzdys, sujungiantis…
Grilio sūrio sumuštiniai su jautienos brisketa ir kukurūzų duona
Ieškote naujos ir unikalios sumuštinių idėjos? Šie grilio sūrio sumuštiniai su jautienos…
Šefas dalijasi patarimais, kaip paruošti jautieną, kad ši būtų minkšta ir sultinga
Norint paruošti tobulą jautienos patiekalą, svarbiausia – suprasti, kaip veikia mėsa, jos…
Lazanija su kitokiu padažu: aromatingai vakarienei
Ši lazanija yra tradicinis Dominikos Respublikos patiekalas, kuris šeimose dažnai ruošiamas ypatingomis…
Antrekotas ar prime rib: koks skirtumas tarp šių jautienos kepsnių?
Perkant jautienos kepsnį dažnam iškyla klausimas – kurį pasirinkti? Pavadinimų daug, o…
Tobuli mėsos kukuliai su daržovėmis
Tobuli mėsos kukuliai su daržovėmis - šis sultingų mėsos kukulių patiekalas su…
Penki patarimai, kaip suminkštinti jautieną gaminant įvairiais būdais
Jautiena – vertingas ir maistingas mėsos produktas, tačiau dažnai vengiamas dėl ilgo…
Jautienos liulia kebabas: šefo receptas, kuris nustebins jūsų artimuosius
Liulia kebabas yra patiekalas, kuriame susijungia švelni malta mėsa ir išskirtinių prieskonių…