Žyma: kepimas

Kaip kepti lietinius blynus: 10 svarbiausių taisyklių

Lietiniai blynai yra vienas iš populiariausių ir mėgstamiausių patiekalų, kurį galima paruošti…

Rita Barčienė

Kiek kartų galima kepti tame pačiame aliejuje?

Kepant aukštoje temperatūroje svarbiausia pasirinkti tinkamą riebalą ir žinoti, kiek kartų galima…

Saulena

Tobulų blynų paslaptis: vos vienas šaukštas šio ingrediento viską pakeis

Daugelis šeimininkių susiduria su sunkumais ruošiant blynų tešlą. Tai pasirodo gumulai, tai…

Rita Barčienė

Kaip apsisaugoti nuo karštų riebalų taškymosi kepant: paprasti ir veiksmingi patarimai

Kepant keptuvėje, ypač kai naudojami riebalai ar drėgnas maistas, dažnai tenka susidurti…

Miglė Staknytė

Kuriuos miško grybus būtina apvirti prieš gaminant, o kuriuos galima berti tiesiai į keptuvę?

Lietuviai – tikri grybautojai iš prigimties. Vos pirmosios kepuraitės pasirodo vasarą ar…

Miglė Staknytė

Ar tikrai saugu kepti su alyvuogių aliejumi? Ekspertų įžvalgos ir patarimai

Alyvuogių aliejus – vienas populiariausių riebalų, naudojamų kasdienėje virtuvėje. Daugelis jį renkasi…

Saulena

Kodėl folija turi blizgias ir matines puses bei kada jas naudoti?

Folija – vienas universaliausių ir dažniausiai naudojamų virtuvės įrankių, kurį turime beveik…

Miglė Staknytė

Penki patarimai, kaip suminkštinti jautieną gaminant įvairiais būdais

Jautiena – vertingas ir maistingas mėsos produktas, tačiau dažnai vengiamas dėl ilgo…

Rita Barčienė