Kaip kepti lietinius blynus: 10 svarbiausių taisyklių
Lietiniai blynai yra vienas iš populiariausių ir mėgstamiausių patiekalų, kurį galima paruošti…
Kiek kartų galima kepti tame pačiame aliejuje?
Kepant aukštoje temperatūroje svarbiausia pasirinkti tinkamą riebalą ir žinoti, kiek kartų galima…
Tobulų blynų paslaptis: vos vienas šaukštas šio ingrediento viską pakeis
Daugelis šeimininkių susiduria su sunkumais ruošiant blynų tešlą. Tai pasirodo gumulai, tai…
Kaip apsisaugoti nuo karštų riebalų taškymosi kepant: paprasti ir veiksmingi patarimai
Kepant keptuvėje, ypač kai naudojami riebalai ar drėgnas maistas, dažnai tenka susidurti…
Kuriuos miško grybus būtina apvirti prieš gaminant, o kuriuos galima berti tiesiai į keptuvę?
Lietuviai – tikri grybautojai iš prigimties. Vos pirmosios kepuraitės pasirodo vasarą ar…
Ar tikrai saugu kepti su alyvuogių aliejumi? Ekspertų įžvalgos ir patarimai
Alyvuogių aliejus – vienas populiariausių riebalų, naudojamų kasdienėje virtuvėje. Daugelis jį renkasi…
Kodėl folija turi blizgias ir matines puses bei kada jas naudoti?
Folija – vienas universaliausių ir dažniausiai naudojamų virtuvės įrankių, kurį turime beveik…
Penki patarimai, kaip suminkštinti jautieną gaminant įvairiais būdais
Jautiena – vertingas ir maistingas mėsos produktas, tačiau dažnai vengiamas dėl ilgo…