Kiek kartų galima kepti tame pačiame aliejuje?
Kepant aukštoje temperatūroje svarbiausia pasirinkti tinkamą riebalą ir žinoti, kiek kartų galima…
Tobulų blynų paslaptis: vos vienas šaukštas šio ingrediento viską pakeis
Daugelis šeimininkių susiduria su sunkumais ruošiant blynų tešlą. Tai pasirodo gumulai, tai…
Kaip apsisaugoti nuo karštų riebalų taškymosi kepant: paprasti ir veiksmingi patarimai
Kepant keptuvėje, ypač kai naudojami riebalai ar drėgnas maistas, dažnai tenka susidurti…
Kuriuos miško grybus būtina apvirti prieš gaminant, o kuriuos galima berti tiesiai į keptuvę?
Lietuviai – tikri grybautojai iš prigimties. Vos pirmosios kepuraitės pasirodo vasarą ar…
Ar tikrai saugu kepti su alyvuogių aliejumi? Ekspertų įžvalgos ir patarimai
Alyvuogių aliejus – vienas populiariausių riebalų, naudojamų kasdienėje virtuvėje. Daugelis jį renkasi…
Kodėl folija turi blizgias ir matines puses bei kada jas naudoti?
Folija – vienas universaliausių ir dažniausiai naudojamų virtuvės įrankių, kurį turime beveik…
Penki patarimai, kaip suminkštinti jautieną gaminant įvairiais būdais
Jautiena – vertingas ir maistingas mėsos produktas, tačiau dažnai vengiamas dėl ilgo…