Žyma: kepimas

Kaip apsisaugoti nuo karštų riebalų taškymosi kepant: paprasti ir veiksmingi patarimai

Kepant keptuvėje, ypač kai naudojami riebalai ar drėgnas maistas, dažnai tenka susidurti…

Miglė Staknytė

Kuriuos miško grybus būtina apvirti prieš gaminant, o kuriuos galima berti tiesiai į keptuvę?

Lietuviai – tikri grybautojai iš prigimties. Vos pirmosios kepuraitės pasirodo vasarą ar…

Miglė Staknytė

Ar tikrai saugu kepti su alyvuogių aliejumi? Ekspertų įžvalgos ir patarimai

Alyvuogių aliejus – vienas populiariausių riebalų, naudojamų kasdienėje virtuvėje. Daugelis jį renkasi…

Saulena

Kodėl folija turi blizgias ir matines puses bei kada jas naudoti?

Folija – vienas universaliausių ir dažniausiai naudojamų virtuvės įrankių, kurį turime beveik…

Miglė Staknytė

Penki patarimai, kaip suminkštinti jautieną gaminant įvairiais būdais

Jautiena – vertingas ir maistingas mėsos produktas, tačiau dažnai vengiamas dėl ilgo…

Rita Barčienė