Žyma: kepiniai

Morkų ir cukinijų keksiukai

Morkų ir cukinijų keksiukai - purūs, natūraliai saldūs, lengvai pagaminami. Sužavės savo…

Vaida Bučinskienė

13 miltų rūšių ir jų panaudojimas kepimui

Kiekvienas kepimo mėgėjas žino, kad miltų pasirinkimas yra labai svarbus, nes jis…

Saulena

Nebėra kiaušinių? 6 netikėti pakaitalai kepant

Kai šaldytuvas tuščias, tačiau noras išsikepti pyragą vis tiek neblėsta, reikia ieškoti…

Saulena

Aromatingas keksas – paprastas paruošti

Aromatingas keksas - tai klasikinis „bundt“ keksas - purios, švelniai saldžios tešlos…

Vaida Bučinskienė

Kuo skiriasi kepimo soda nuo kepimo miltelių ir kodėl jų negalima maišyti

Daugelis mano, kad kepimo soda ir kepimo milteliai – tai tas pats…

Rita Barčienė

Jei turite vieną kiaušinį, miltų ir pieno, išbandykite šį paprastą spurgų receptą!

Jei turite vos vieną kiaušinį, šiek tiek miltų ir pieno, galite pasigaminti…

Rita Barčienė

Kaip greitai ir efektyviai atsikratyti kepimo kvapo namuose. Natūralus metodas, kurį turite išbandyti

Kadangi mūsų racione netrūksta kepto maisto, sužinokite, kaip galite natūraliai atsikratyti kvapo,…

Miglė Staknytė

Druskos naudojimas: kaip ji paryškina skonį ir pagerina kepinių kokybę

Kai norisi kažko saldaus, druska dažniausiai būna paskutinis dalykas, apie kurį pagalvojame.…

Rita Barčienė

Produktai, kurie puikiai tinka šaldymui, ir tie, kurių geriau nešaldyti

Šaldymas yra vienas paprasčiausių ir efektyviausių būdų prailginti maisto produktų galiojimo laiką.…

Saulena

Juodųjų pupelių šokoladainis

Juodųjų pupelių šokoladainis - tai puikus balanso pavyzdys tarp sodraus skonio ir…

Vaida Bučinskienė

Sodos duona – jokio ilgo kildinimo, o skonis pasakiškas

Sodos duona - tai puikus pasirinkimas norint mėgautis namuose kepta duona, kuri…

Vaida Bučinskienė

Žagarėliai – skaniausias vaikystės desertas

Žagarėliai - purūs, traškūs ir nostalgiški žagarėliai, tai vienas iš tų kepinių,…

Vaida Bučinskienė

Beigeliai: kaip jie atsirado, lengvas receptas ir variacijos

Beigeliai yra ilgai mėgstamas ir populiarus kepinys, kilęs iš Centrinės ir Rytų…

Rita Barčienė

Kada geriau rinktis sviestą, o kada margariną?

Sviestas ir margarinas yra dažnai naudojami maisto produktai, tačiau žmonės dažnai neapsisprendžia,…

Rita Barčienė

Tobulo skonio morkų pyragas – paprastas receptas kiekvienai progai

Morkų pyragas – tai ne tik desertas, bet ir šilta akimirka, kurią…

Rita Barčienė

Kitoks medaus tortas, kuriuo liks sužavėti visi!

Šis medaus tortas – tikras skonio sprogimas! Subtilus medaus aromatas, purus kremas…

Rita Barčienė