Šokoladiniai macarons
Šokoladiniai macarons - tai elegantiškas prancūziškas desertas su švelniai traškiu paviršiumi ir…
Pistacijų keksas su citrininiu glajumi
Pistacijų keksas su citrininiu glajumi - drėgnas, aromatingas, purus ir kvapnus desertas.…
Cinamoninės bandelės
Cinamoninės bandelės - purios, kvapnios ir švelniai saldžios cinamoninės bandelės, tai klasikinis…
Obuolių bandelės, kurias paruošite vos per 25 minutes
Iškepti visą skardą tokių bandelių bus tikrai labai paprasta! Nuostabaus skonio kepiniais…
Šokoladinė babka
Šokoladinė babka - tai kvapnus mielinis kepinys su švelniu sviestiniu sluoksniu ir…
Kaip pasigaminti prancūzišką obuolių pyragą?
Kone kiekviena tauta turi bent vieną obuolių pyrago receptą. Pavyzdžiui, prancūziškas obuolių…
Prancūziški rageliai iš unikalios tešlos: tiesiog privalote išbandyti šį receptą!
Praėjusį savaitgalį mano močiutė kepė prancūziškus ragelius. Man šis kepinys paliko labai…
Kur virtuvėje praverčia svogūnų lukštai? 5 netikėti sprendimai
Svogūnų nauda žmogaus organizmui žinoma jau šimtmečius. Tačiau mažai kas žino, kad…
Šokoladinė tarta su kava
Šokoladinė tarta su kava - tai išskirtinio skonio desertas, kuriame dera sodrus…
Morkų ir cukinijų keksiukai
Morkų ir cukinijų keksiukai - purūs, natūraliai saldūs, lengvai pagaminami. Sužavės savo…
13 miltų rūšių ir jų panaudojimas kepimui
Kiekvienas kepimo mėgėjas žino, kad miltų pasirinkimas yra labai svarbus, nes jis…
Nebėra kiaušinių? 6 netikėti pakaitalai kepant
Kai šaldytuvas tuščias, tačiau noras išsikepti pyragą vis tiek neblėsta, reikia ieškoti…
Aromatingas keksas – paprastas paruošti
Aromatingas keksas - tai klasikinis „bundt“ keksas - purios, švelniai saldžios tešlos…
Kuo skiriasi kepimo soda nuo kepimo miltelių ir kodėl jų negalima maišyti
Daugelis mano, kad kepimo soda ir kepimo milteliai – tai tas pats…
Jei turite vieną kiaušinį, miltų ir pieno, išbandykite šį paprastą spurgų receptą!
Jei turite vos vieną kiaušinį, šiek tiek miltų ir pieno, galite pasigaminti…
Kaip greitai ir efektyviai atsikratyti kepimo kvapo namuose. Natūralus metodas, kurį turite išbandyti
Kadangi mūsų racione netrūksta kepto maisto, sužinokite, kaip galite natūraliai atsikratyti kvapo,…
Druskos naudojimas: kaip ji paryškina skonį ir pagerina kepinių kokybę
Kai norisi kažko saldaus, druska dažniausiai būna paskutinis dalykas, apie kurį pagalvojame.…
Produktai, kurie puikiai tinka šaldymui, ir tie, kurių geriau nešaldyti
Šaldymas yra vienas paprasčiausių ir efektyviausių būdų prailginti maisto produktų galiojimo laiką.…
Juodųjų pupelių šokoladainis
Juodųjų pupelių šokoladainis - tai puikus balanso pavyzdys tarp sodraus skonio ir…
Sodos duona – jokio ilgo kildinimo, o skonis pasakiškas
Sodos duona - tai puikus pasirinkimas norint mėgautis namuose kepta duona, kuri…
Žagarėliai – skaniausias vaikystės desertas
Žagarėliai - purūs, traškūs ir nostalgiški žagarėliai, tai vienas iš tų kepinių,…
Beigeliai: kaip jie atsirado, lengvas receptas ir variacijos
Beigeliai yra ilgai mėgstamas ir populiarus kepinys, kilęs iš Centrinės ir Rytų…
Kada geriau rinktis sviestą, o kada margariną?
Sviestas ir margarinas yra dažnai naudojami maisto produktai, tačiau žmonės dažnai neapsisprendžia,…
Tobulo skonio morkų pyragas – paprastas receptas kiekvienai progai
Morkų pyragas – tai ne tik desertas, bet ir šilta akimirka, kurią…
Kitoks medaus tortas, kuriuo liks sužavėti visi!
Šis medaus tortas – tikras skonio sprogimas! Subtilus medaus aromatas, purus kremas…
 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		