Žyma: marinavimas

Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga, užpilkite ją kefyru. Labai paprasta!

Dažnai kepama mėsa pasidaro kieta ir sunkiai kramtoma. Tačiau yra paprastas būdas…

Rita Barčienė

Kokius 3 produktus reikėtų dėti į marinatą, kad mėsa būtų minkšta ir sultinga?

Patyręs šefas pataria, kaip teisingai marinuoti mėsą, kad ji išliktų minkšta, sultinga…

Rita Barčienė

Marinuoti pomidorai su neįprastu ingredientu: mano anytos receptas

Kiekviena šeimininkė žino, kaip žiemai  paruošti pomidorus. Šaltuoju metų laiku tikrai malonu…

Rita Barčienė

Baravykų sezonas: pasidalijo patarimais kaip mėgautis šiais grybais ištisus metus

Rudeninis miškas Lietuvoje vilioja ne tik spalvų įvairove, bet ir vienais vertingiausių…

Miglė Staknytė