Įvardytos kenksmingiausios dešrų rūšys
Dešra – vienas dažniausiai vartojamų produktų, kurį galime rasti beveik kiekvienuose namuose.…
Kaip atšildyti maltą mėsą per 20 minučių? Patarimais dalijasi virtuvės šefas
Ar jums kada nors nutiko, kad ruošėtės gaminti vakarienę, tačiau staiga atsiminėte,…
Skonis ar sveikata? Atskleidė, kurį mėsos ruošimo būdą rinktis geriausia
Kai stovime prie viryklės ir galvojame, kaip paruošti mėsą vakarienei, retas iš…
Jautiena ar vištiena: kuri mėsa sveikesnė?
Renkantis tarp jautienos ir vištienos, daugelis žmonių susimąsto, kuri mėsa yra sveikesnė.…
Kokia mėsa praktiškai visai neturi cholesterolio ir yra naudingiausia mums?
Mūsų organizmui reikalingas cholesterolis, nes jis dalyvauja ląstelių gamyboje. Aukštas cholesterolio kiekis…
Čili troškinys: sušildantis ir sotus patiekalas
Čili troškinys – tai populiarus patiekalas, puikiai tinkantis tiek šeimos vakarienei, tiek…
Kuris mėsos pasirinkimas sveikesnis: su kaulu ar filė? Mitybos specialistės įžvalgos
Mėsa – tai vienas svarbiausių baltymų šaltinių mūsų kasdienėje mityboje. Tačiau ar…
Kodėl marinuojant mėsą reikia aliejaus? Triukai, kurie pakeis jūsų kepsnių skonį!
Marinavimas – tai genialiai paprastas ir nepaprastai efektyvus kulinarinis metodas, leidžiantis mėsai,…
Virtuvės šefas atskleidė kaip išsirinkti geriausią mėsą sultiniui. Išbandykite ir receptą
Kad sultinys būtų tobulas - mėsa yra esminis jo komponentas, tiesiogiai įtakojantis…
Kokią mėsą rinktis metant svorį? Geriausi pasirinkimai ir patarimai
Mėsa yra svarbi subalansuotos mitybos dalis, ypač tiems, kurie nori numesti svorio…
Ko negalima kepti ant griliaus? Atsako šefas
Grilio sezonas – puikus metas mėgautis lauke praleistu laiku ir skaniais keptais…
Sultinga mėsa be marinavimo: greitas ir lengvas paruošimas
Mėsa yra universalus patiekalas, tinkantis tiek šeimos vakarienei, tiek svečiams vaišinti. Vienas…
Mėsa ir įdomūs faktai apie ją: nauda, saugumas ir sveikata
Mėsa gali būti sveikos mitybos dalis. Gyvūniniai baltymai jau seniai yra svarbi…