Žyma: mėsos patiekalai

Sužinokite, kokius svogūnus geriausia naudoti patiekalams iš faršo

Mano močiutė būtų pasakiusi, kad geriems kotletams reikia svogūnų, grietinės, kiaušinio ir…

Rita Barčienė

Paprastas paruošti avienos karis

Paprastas paruošti avienos karis - tai sodrus, aromatingas avienos troškinys, pasižymintis ryškiu…

Vaida Bučinskienė

Piemenėlių pyragas

Piemenėlių pyragas - gardus ir šildantis klasikinis patiekalas, kuriame dera minkštas jautienos…

Vaida Bučinskienė

Lipnūs azijietiški šonkauliukai

Lipnūs azijietiški šonkauliukai - sodraus skonio azijietiški šonkauliukai, pasižymintys saldžiarūgščiu ir švelniai…

Vaida Bučinskienė

Klasikinis jautienos padažas

Klasikinis jautienos padažas - tai sodrus, aromatingas padažu ir minkšta, tirpstanti mėsa,…

Vaida Bučinskienė