Žyma: moliūgas

Moliūgo žievelės nauda ir jos panaudojimo būdai

Daugumoje receptų rekomenduojama nulupti moliūgo žievelę, tačiau svarbu žinoti, kad joje slypi…

Miglė Staknytė

Ką gaminti iš moliūgų: skanaus ir sveiko deserto receptas

Moliūgai yra puikus ingredientas, kurį galima naudoti ne tik kaip garnyrą, bet…

Rita Barčienė

Keptas moliūgas pagardintas kvapniu česnaku ir baziliku

Ruduo – tai laikas, kai virtuvėje pasirodo ne tik skaniausi sezoniniai produktai,…

Rita Barčienė

Po Helovino – ne į šiukšliadėžę! Ką iš tiesų daryti su moliūgu po šventės

Kiekvieną rudenį moliūgai tampa neatsiejamu Helovino simboliu – išskaptuoti, su žvake viduje,…

Miglė Staknytė

Kaip išlaikyti moliūgą šviežią iki Helovino?

Helovinas – metas, kai moliūgai tampa pagrindiniu dekoratyviniu elementu. Tačiau dažnai nutinka…

Saulena

Tiesiog apverskite moliūgą: viena klaida, dėl kurios Helovyno žibintas greitai genda

Helovynas negali apsieiti be moliūgo žibinto – tai pagrindinis šventės simbolis ir…

Miglė Staknytė

Mango skonio moliūgas žiemai – netikėtai skanus atradimas

Atėjus moliūgų sezonui daugelis ieško naujų būdų, kaip šią daržovę paruošti žiemai.…

Saulena

Moliūgų pyragas su nedideliu miltų kiekiu: visi mano kolegos prašė šio deserto recepto

Moliūgai yra puikus ingredientas ne tik rudens patiekaluose, bet ir desertuose. Šis…

Rita Barčienė

Moliūgų pyragas su varške ir aguonomis

Rudenį verta mėgautis gamtos dovanomis, o viena ryškiausių – moliūgas. Šį vaisių…

Rita Barčienė

Moliūgo vidaus nauda: kaip panaudoti „Helovino“ atliekas namuose

Po išskaptavimo moliūgo vidus dažnai išmetamas, nors jis turi daug naudingų savybių.…

Saulena

Ar galima valgyti žalią moliūgą: klaida, apie kurią dauguma žmonių net nenutuokia

Moliūgai dažnai siejami su rudens derliumi ir gardžiais patiekalais – sriubomis, troškiniais,…

Rugilė Vainytė

Moliūgų apkepo receptas: nereikės miltų, varškės ir cukraus

Įvairūs receptai su moliūgais gali nustebinti savo skoniu ir sudėtimi, tačiau šis…

Rita Barčienė

Kaip suprasti, kad moliūgas jau prinokęs ir tinkamas laikyti: trys pagrindiniai požymiai

Rudenį daržuose vis dažniau noksta oranžiniai ir margi vaisiai, tačiau ne visada…

Saulena

Moliūgo ir varškės blynai: neįtikėtinai skanu

Moliūgo ir varškės blynai - minkšti ir skanučiai. Puiki idėja pusryčiams, pietums…

Rita Barčienė

Kepto moliūgo salotos su špinatais: puikus skonių derinys

Kepto moliūgo salotos su špinatais - šios salotos yra puikus skonių derinys,…

Vaida Bučinskienė

Pasigaminkite tikrą organizmo šluotą su šiais ingredientais!

Jau nuo senų laikų mūsų protėviai ir seneliai organizmui valyti iš vidaus…

Rugilė Vainytė