Žyma: Omega 3

Kas turėtų atsisakyti raudonos žuvies vartojimo?

Raudona žuvis – tai ne tik skanus, bet ir ypatingai naudingas maisto…

Rugilė Vainytė

Omega-3 ir vitamino D nauda: kaip šie papildai gali padėti sulėtinti senėjimą?

Naujausi moksliniai tyrimai atskleidžia, kad reguliariai vartojant omega-3 ir vitamino D papildus…

Rugilė Vainytė

Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgščių balanso svarba

Ar kada nors susimąstėte, ar nevartojate per daug omega-6 riebalų rūgščių? Tai…

Rugilė Vainytė

8 maisto produktai, kuriuose yra daug omega-3 rūgščių: naudinga širdžiai, smegenims ir žarnynui

Omega-3 riebalų rūgštys pastaruoju metu sulaukia vis daugiau dėmesio dėl savo naudos…

Rugilė Vainytė