Žyma: Padažai

Mitybos specialistė įvardijo 5 populiarius maisto produktus, kurių rekomenduojama atsisakyti

Mityba turi didelį poveikį mūsų sveikatai, energijos lygiui ir išvaizdai. Tinkami produktai…

Rugilė Vainytė

„Šalta“ adžika be virimo: kaip paruošti?

Šiame straipsnyje mes jums papasakosime, kaip paruošti „šaltą" adžiką be virimo. Receptas…

Rita Barčienė

Nereikės virti ar marinuoti: vengriškas šaltas mišinys guliašui, padažams ir picai išsilaiko net metus!

Šį receptą radau internete prieš maždaug 5 metus. Nuo to laiko kasmet…

Rita Barčienė

Užderėjo daug pomidorų? Iš jų išeis puikaus skonio naminis pomidorų kečupas!

Naminis pomidorų kečupas bei kečupas apskritai yra vienas dažniausiai naudojamų padažų mūsų…

Rita Barčienė

Persikų padažas: saldžiarūgštis skonių šokis tinkantis viskam

Persikų padažas – tai universalus priedas, kuris praturtins jūsų mėgstamus patiekalus nepakartojamu…

Rita Barčienė

Raudonasis pesto padažas – puikus pagardas makaronams

Raudonasis pesto padažas - sodraus skonio užtepėlė ar pagardas, puikiai tinkantis tiek…

Vaida Bučinskienė

Salotų lapų pesto – netikėtas pagardas įvairiems patiekalams

Salotų lapų pesto - šis šviežias, ryškios spalvos naminis pesto padažas puikiai…

Rita Barčienė

9 maisto produktai, kuriuose nežinojote, jog yra daug cukraus

Daugeliui žmonių cukrus asocijuojasi su saldumynais, ledais, desertais ir kepiniais. Tačiau cukrus…

Saulena