Žyma: prieskoniai

Juodieji pipirai – daugiau nei prieskonis: nauda sveikatai ir svarbūs patarimai vartotojams

Juodieji pipirai – vienas populiariausių prieskonių pasaulyje, tačiau ne visi žino, kad…

Rugilė Vainytė

Prieskoniai barščiams: kaip suteikti patiekalui ypatingo skonio

Barščiai – vienas populiariausių patiekalų mūsų virtuvėje. Jų pagrindas – aromatingas mėsos…

Saulena

Prieskoniai, kurie gerina skrandžio sveikatą ir imunitetą. Verta įtraukti į mitybą jau šiandien

Prieskoniai ne tik suteikia patiekalams skonio, bet ir gali būti naudingi sveikatai.…

Rugilė Vainytė

Kario prieskonių nauda sveikatai: 6 moksliškai patvirtinti privalumai

Nors karis nėra kilęs iš Vakarų pasaulio, šiandien šie aromatingi prieskoniai ir…

Rugilė Vainytė

Ar žinojote, kad šis prieskonis laikomas sveikiausiu pasaulyje? Padės sąnariams ir reguliuos chlesterolį

Gyvenimo trukmė išsivysčiusiose šalyse nuolat ilgėja – šiandien žmonės gyvena dešimtmečiais ilgiau…

Rugilė Vainytė

Prieskonių deriniai, kurie jūsų patiekalus pakels į kitą lygį

Ieškote būdų, kaip pagyvinti savo virtuvę ir suteikti patiekalams išskirtinio skonio? Tinkami…

Rita Barčienė

5 prieskoniai, kurie sumažins kavos kenksmingą poveikį

Prieskoniai, kurie neutralizuoja neigiamą kofeino poveikį organizmui ir padeda kavą paversti mūsų…

Rugilė Vainytė

4 prieskoniai, kurie pagerins avižinę košę: padės numesti svorio ir gerins virškinimą

Avižinė košė yra mėgstama pusryčių pasirinkimo daugeliui. Be to, ji garsėja naudingomis…

Rugilė Vainytė

Kardamonas – juodasis ar žaliasis naudingesnis sveikatai?

Kardamonas, imbierui giminingas prieskonis kilęs iš Pietų Indijos vertinamas ne tik dėl…

Rugilė Vainytė

Įvardyti 5 geriausi prieskoniai svorio metimui: mitybos specialistų rekomendacijos

Medžiagų apykaita priklauso nuo daugelio veiksnių: amžiaus, lyties, aktyvumo, mitybos įpročių ir…

Rugilė Vainytė

Anyžius: atraskite šį prieskonį iš naujo!

Anyžius – tai prieskonis, kuris dažnai lieka nepastebėtas mūsų virtuvėse, tačiau turi…

Miglė Staknytė

5 sveikiausi prieskoniai, kuriuos, pasak dietologės, reikia turėti savo virtuvėje

Prieskoniai – tai maisto pasaulio transformatoriai. Jie suteikia patiekalams unikalų charakterį, padeda…

Rugilė Vainytė

Dedu jų į kavą ir arbatą. Padeda ne tik sušilti, bet ir skatina virškinimą

Nors dienos dar lepina šiluma, tačiau rytais savo ritualus norisi pradėti nuo…

Rugilė Vainytė

Mėgstate kefyrą? Štai kaip gauti dar daugiau naudos iš šio pieno produkto

Kefyras, fermentuotas pieno produktas, garsėja savo probiotinėmis savybėmis ir teikiama nauda sveikatai.…

Rugilė Vainytė