Žyma: rauginti kopūstai

Pats geriausias bulvinių virtinukų receptas

Tai genialus patiekalas, kurį pagaminsite iš kelių ingredientų – jis sotus ir…

Rita Barčienė

Rauginti kopūstai, kuriuos galėsite valgyti jau kitą dieną

Nors pernai paruošiau raugintų kopūstų atsargas, užkandis baigėsi vasaros pradžioje.  Laimei, kitas…

Rita Barčienė

Rauginti kopūstai žarnyno sveikatai: Kada ir kiek jų valgyti?

Tikriausiai esate girdėję, kad fermentuoti maisto produktai naudingi žarnyno sveikatai. Tai išties…

Rugilė Vainytė

Raugintos daržovės: kam geriau jų nevartoti?

Sveikos gyvensenos šalininkai dažnai giria raugintų daržovių naudą sveikatai. Tačiau, kaip ir…

Rugilė Vainytė

Kopūstai – ir gardiems patieklams ir sveikatai. Išbandykite 17 nuostabių receptų.

Kopūstai nuo seno yra svarbi lietuvių virtuvės dalis. Juos ne tik raugina,…

Rita Barčienė

Pasakiškai skanūs rauginti kopūstai žiemai – receptas patiks net ir nemėgstantiems gaminti

Šis receptas – puiki alternatyva tiems, kas nori raugintų kopūstų, bet neturi…

Rita Barčienė