Žyma: Virimas

Kuriuos miško grybus būtina apvirti prieš gaminant, o kuriuos galima berti tiesiai į keptuvę?

Lietuviai – tikri grybautojai iš prigimties. Vos pirmosios kepuraitės pasirodo vasarą ar…

Miglė Staknytė

Virti rikotos varškėtukai

Virti rikotos varškėtukai - lengvi, purūs ir vos iš kelių ingredientų paruošiami…

Rita Barčienė

Kaip išsaugoti ryškią burokėlių spalvą ir skonį verdant?

Burokėliai – tai ne tik ryškiaspalvė daržovė, bet ir svarbus ingredientas daugelio…

Miglė Staknytė

Maža gudrybė, kuri gerokai sutrumpina burokėlių virimo laiką: gaila, kad jos nežinojome anksčiau!

Ruduo yra idealus laikotarpis mėgautis burokėliais, kurie yra ne tik skanūs, bet…

Miglė Staknytė