Kaip teisingai virti kruopas ir košes? Profesionalus virėjas patars
"Jei valgysite košes, būsite sveikas visą gyvenimą!" - taip sako populiari patarlė,…
Kodėl nereikėtų išpilti vandens, kuriame virė kiaušiniai?
Dažniausiai darome taip: puodą su išvirtais kiaušiniais nukeliame nuo viryklės, į kriauklę…
Kaip tinkamai virti ryžius, kad šie būtų nepamainomas garnyras?
Ryžiai yra puikus garnyras beveik visiems daržovių patiekalams. 80% angliavandenių, minimalus druskos…
Kaip virti plovą, kad jis neprisviltų: patyrusio virėjo patarimas
Plovas – tai vienas iš tų patiekalų, kuris gali nustebinti savo skoniu,…
Kuriuos miško grybus būtina apvirti prieš gaminant, o kuriuos galima berti tiesiai į keptuvę?
Lietuviai – tikri grybautojai iš prigimties. Vos pirmosios kepuraitės pasirodo vasarą ar…
Virti rikotos varškėtukai
Virti rikotos varškėtukai - lengvi, purūs ir vos iš kelių ingredientų paruošiami…
Kaip išsaugoti ryškią burokėlių spalvą ir skonį verdant?
Burokėliai – tai ne tik ryškiaspalvė daržovė, bet ir svarbus ingredientas daugelio…
Maža gudrybė, kuri gerokai sutrumpina burokėlių virimo laiką: gaila, kad jos nežinojome anksčiau!
Ruduo yra idealus laikotarpis mėgautis burokėliais, kurie yra ne tik skanūs, bet…