Žyma: Virimas

Virkite taip kiaušinius ir lukštas nusilups savaime: slaptas būdas!

Su sunkiai besilupančių kiaušinių problema susiduria daugelis. Kartais net ir švieži kiaušiniai,…

Rita Barčienė

Kaip teisingai virti kruopas ir košes? Profesionalus virėjas patars

"Jei valgysite košes, būsite sveikas visą gyvenimą!" - taip sako populiari patarlė,…

Rita Barčienė

Kodėl nereikėtų išpilti vandens, kuriame virė kiaušiniai?

Dažniausiai darome taip: puodą su išvirtais kiaušiniais nukeliame nuo viryklės, į kriauklę…

Renata Lingienė

Kaip tinkamai virti ryžius, kad šie būtų nepamainomas garnyras?

Ryžiai yra puikus garnyras beveik visiems daržovių patiekalams. 80% angliavandenių, minimalus druskos…

Rita Barčienė

Kaip virti plovą, kad jis neprisviltų: patyrusio virėjo patarimas

Plovas – tai vienas iš tų patiekalų, kuris gali nustebinti savo skoniu,…

Rita Barčienė

Kuriuos miško grybus būtina apvirti prieš gaminant, o kuriuos galima berti tiesiai į keptuvę?

Lietuviai – tikri grybautojai iš prigimties. Vos pirmosios kepuraitės pasirodo vasarą ar…

Miglė Staknytė

Virti rikotos varškėtukai

Virti rikotos varškėtukai - lengvi, purūs ir vos iš kelių ingredientų paruošiami…

Rita Barčienė

Kaip išsaugoti ryškią burokėlių spalvą ir skonį verdant?

Burokėliai – tai ne tik ryškiaspalvė daržovė, bet ir svarbus ingredientas daugelio…

Miglė Staknytė

Maža gudrybė, kuri gerokai sutrumpina burokėlių virimo laiką: gaila, kad jos nežinojome anksčiau!

Ruduo yra idealus laikotarpis mėgautis burokėliais, kurie yra ne tik skanūs, bet…

Miglė Staknytė