Žyma: Virimas

Kaip teisingai virti kruopas ir košes? Profesionalus virėjas patars

"Jei valgysite košes, būsite sveikas visą gyvenimą!" - taip sako populiari patarlė,…

Rita Barčienė

Kodėl nereikėtų išpilti vandens, kuriame virė kiaušiniai?

Dažniausiai darome taip: puodą su išvirtais kiaušiniais nukeliame nuo viryklės, į kriauklę…

Renata Lingienė

Kaip tinkamai virti ryžius, kad šie būtų nepamainomas garnyras?

Ryžiai yra puikus garnyras beveik visiems daržovių patiekalams. 80% angliavandenių, minimalus druskos…

Rita Barčienė

Kaip virti plovą, kad jis neprisviltų: patyrusio virėjo patarimas

Plovas – tai vienas iš tų patiekalų, kuris gali nustebinti savo skoniu,…

Rita Barčienė

Kuriuos miško grybus būtina apvirti prieš gaminant, o kuriuos galima berti tiesiai į keptuvę?

Lietuviai – tikri grybautojai iš prigimties. Vos pirmosios kepuraitės pasirodo vasarą ar…

Miglė Staknytė

Virti rikotos varškėtukai

Virti rikotos varškėtukai - lengvi, purūs ir vos iš kelių ingredientų paruošiami…

Rita Barčienė

Kaip išsaugoti ryškią burokėlių spalvą ir skonį verdant?

Burokėliai – tai ne tik ryškiaspalvė daržovė, bet ir svarbus ingredientas daugelio…

Miglė Staknytė

Maža gudrybė, kuri gerokai sutrumpina burokėlių virimo laiką: gaila, kad jos nežinojome anksčiau!

Ruduo yra idealus laikotarpis mėgautis burokėliais, kurie yra ne tik skanūs, bet…

Miglė Staknytė