Žyma: Žalumynai

Prieskonių kubeliai: patogus būdas išsaugoti žalumynų likučius iki kito patiekalų gaminimo

Žalumynai suteikia patiekalams gaivumo, spalvos ir skonio, tačiau dažnai nutinka taip, kad…

Miglė Staknytė

Žiemą visada turiu šviežių krapų. Draugai man parodė, kaip jų užsiauginti

Krapai – augalas, suteikiantis gaivumo bet kuriam patiekalui. Užtenka vos žiupsnelio, kad pasikeistų…

Renata Lingienė

Prieskoniai barščiams: kaip suteikti patiekalui ypatingo skonio

Barščiai – vienas populiariausių patiekalų mūsų virtuvėje. Jų pagrindas – aromatingas mėsos…

Saulena

Žalumynų laikymas: kaip prailginti jų šviežumą iki 4 savaičių?

Daugelis mėgstame šviežius žalumynus – petražoles, krapus, bazilikus ar kalendras – tačiau…

Miglė Staknytė