Prieskonių kubeliai: patogus būdas išsaugoti žalumynų likučius iki kito patiekalų gaminimo
Žalumynai suteikia patiekalams gaivumo, spalvos ir skonio, tačiau dažnai nutinka taip, kad…
Žiemą visada turiu šviežių krapų. Draugai man parodė, kaip jų užsiauginti
Krapai – augalas, suteikiantis gaivumo bet kuriam patiekalui. Užtenka vos žiupsnelio, kad pasikeistų…
Prieskoniai barščiams: kaip suteikti patiekalui ypatingo skonio
Barščiai – vienas populiariausių patiekalų mūsų virtuvėje. Jų pagrindas – aromatingas mėsos…
Žalumynų laikymas: kaip prailginti jų šviežumą iki 4 savaičių?
Daugelis mėgstame šviežius žalumynus – petražoles, krapus, bazilikus ar kalendras – tačiau…