Žyma: Žuvis

Kodėl šefai deda cukraus kepdami žuvį: gudrybė, kurią verta atsiminti

Kepdami žuvį, daugelis profesionalių virėjų pasitelkia... cukrų. Nors gali atrodyti neįprasta, cukrus…

Rita Barčienė

10 naudingiausių žuvų sveikatai stiprinti ir ilgaamžiškumui

Žuvys – ne tik gardus, bet ir itin vertingas maisto produktas, turtingas…

Saulena

Toskanietiška lašiša – nepaliekantis abejingų patiekalas

Toskanietiška lašiša - subtilus skonių balansas tarp riebios žuvies, šviežių daržovių, švelnios…

Rita Barčienė

Pasak Vangos, šių zodiako ženklų žodžiai visuomet išsipildo

Galbūt pažįstate žmogų, kuris dažnai sako: „Aš buvau teisus.“ Jūs pastebite, kad…

Jūratė Karosienė

Gaivios salotos su kepta lašiša

Gaivios salotos su kepta lašiša - gardus, maistingas, paprastai paruošiamas patiekalas jūsų…

Rita Barčienė

Kaip jus mato kiti pagal zodiako ženklą?

Mes atidžiai formuojame savo viešąjį įvaizdį. Astrologijoje yra sąvoka "ascendentas" – horoskopo…

Jūratė Karosienė

Astrologai įspėja 3 zodiako ženklus labiau pasirūpinti savo emocine sveikata

Savaitgalis dažnai asocijuojasi su poilsiu, atokvėpiu nuo darbų ir laisvu laiku sau.…

Jūratė Karosienė

Garuose ruoštas ešerys su padažu

Garuose ruoštas ešerys su padažu - elegantiškas, bet kartu ir paprastas pasirinkimas,…

Rita Barčienė

Orkaitėje kepta žuvis kreminio sūrio padaže

Orkaitėje kepta žuvis kreminio sūrio padaže - puikus pasirinkimas norint greitai ir…

Rita Barčienė