ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Desertai » Tobulai minkšti šokoladiniai keksiukai: gardus skanėstas
Desertai

Tobulai minkšti šokoladiniai keksiukai: gardus skanėstas

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-08-10
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Tobulai minkšti šokoladiniai keksiukai
Tobulai minkšti šokoladiniai keksiukai

Tobulai minkšti šokoladiniai keksiukai – šie šokoladiniai keksiukai yra tikras skanėstas, kurio švelni tekstūra ir sodrus šokolado skonis sužavi nuo pirmo kąsnio. Šie keksiukai puikiai tiks tiek šventei, tiek paprastam poilsiui su puodeliu kavos ar arbatos. Taip pat tai gali būti puiki valgoma dovana, kuri ypač patiks šokolado mėgėjams.

Tobulai minkšti šokoladiniai keksiukai: receptas

Labai svarbu, kad keksiukų ingredientai visi būtų kambario temperatūros, miltai ir kakava persijoti, taip įleidžiant daugiau oro į masę. Ir svarbiausias žingsnis – neperkepti keksiukų. Vos keli svarbūs aspektai ir galėsite mėgautis tobulai minkštais keksiukais.

Ingredientai:

  • 1 stikl. kvietinių miltų
  • 1 arb. š. kepimo miltelių
  • 1 arb. š. sodos
  • 1 valg. š. kakavos miltelių
  • 1 stikl. avižų pieno
  • 2 valg. š. kokosų aliejaus
  • 1 valg. š. agavų sirupo
  • 1 kiaušinis

    Papuošti:
  • Šokolado gabaliukų
  • Šilauogių
  • Glajaus maisto dekoravimui

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Miltus ir kakavą persijoti į didelį dubenį.
2. Šalia miltų suberti kepimo miltelius ir sodą. Viską sumaišyti.
3. Į miltų masę įmušti kiaušinį, supilti pieną ir viską išplakti elektriniu mikseriu iki vientisos masės (ji bus pakankamai skysta).
4. Galiausiai įpilti sirupą ir jį įmaišyti.
5. Gautą tešlą padalinti į keksiukų formeles, užpildant 2/3 formelės.
6. Orkaitę įkaitinti iki 180 C temperatūros ir keksiukus kepti apie 25 min.
7. Iškepusius keksiukus perkelti ant grotelių ir leisti pilnai atvėsti.
8. Atvėsusius keksiukus papuošti – dekoravimo glajumi priklijuoti šokolado gabalėlius ir šilauoges.

Taip pat skaitykite

Ananasai ant grilio
Ananasai ant grilio – lengvas, saldus vasaros desertas
2025-08-04
Įdarytos vištienos šlaunelės
Įdarytos vištienos šlaunelės – neeilinei vakarienei
2025-08-07
Puri bulvių košė pavyks tik jei įdėsite į ją šiuos ingredientus
Pasak virtuvės šefo, puri bulvių košė pavyks tik jei įdėsite į ją šiuos ingredientus
2025-07-09
Moliūgų pyragas su varške ir medumi – skanus ir sveikas pasirinkimas! Išbandykite šį receptą ir mėgaukitės puikiu desertu
Moliūgų pyragas su nedideliu miltų kiekiu: visi mano kolegos prašė šio deserto recepto
2025-10-08


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje. 

ŽYMOS:keksiukaiŠokoladas

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Agrastų genėjimas rudenį: kaip užtikrinti gausų derlių kitais metais
Sodas ir daržas

Agrastų genėjimas rudenį: kaip užtikrinti gausų derlių kitais metais

Ką gėlės sako apie jus?
Gyvenimas

Ką apie tave sako mėgstamos gėlės?

Žalioji arbata ir matcha: kuo jos skiriasi ir kuri geresnė jūsų sveikatai?
Sveikata ir grožis

Žalioji arbata ir matcha: kuo jos skiriasi ir kuri geresnė jūsų sveikatai?

Musės bus atbaidytos su šiuo purškalu
Gyvenimas

Sumaišius su vandeniu ir apipurškus langus musės daugiau neįskris

Ūkiškas muilas. Ar galima su juo praustis?
Sveikata ir grožis

Ūkiškas muilas: ar galima juo prausti kūną?

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?