ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Troškinti kopūstai su obuoliais
Naudinga

Troškinti kopūstai su obuoliais

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-08-22
Komentarų: 0
1 min. skaitymo

Troškinti kopūstai su obuoliais – tai klasikinis saldžiarūgštis raudonųjų kopūstų patiekalas su subtiliu obuolių saldumu ir razinų aromatu.

Troškinti kopūstai su obuoliais
Troškinti kopūstai su obuoliais

Troškinti kopūstai su obuoliais: receptas

Puikiai dera prie mėsos patiekalų, ypač keptos antienos, kiaulienos ar jautienos, ir suteikia stalo patiekalams šventiškumo bei spalvingumo.

Ingredientai:

  • 50 g sviesto
  • 1 svogūnas
  • 2 obuoliai,
  • 1 kg raudonųjų kopūstų
  • 100 g razinų
  • 200 ml acto
  • druska ir šviežiai malti pipirai

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Ištirpinti sviestą nerūdijančio plieno arba karščiui atspariame troškintuve ant vidutinės kaitros.
2. Suberti smullkiai pjaustytą svogūną į sviestą ir kepinti apie 3 minutes, tada sudėti griežinėliais pjaustytus obuolius ir plonai pjaustytus kopūstus.
3. Kepinti dar apie 5 minutes, kol šiek tiek suminkštės, tuomet sudėti razinas ir supilti actą.
4. Uždengti dangčiu ir troškinti 1 valandą, kol visos daržovės taps minkštos.
5. Pagardinti druska ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais, vėl uždengti dangčiu ir troškinti toliau, kol kopūstai taps visai minkšti, o visas skystis išgaruos.
6. Šį patiekalą galima laikyti šaldytuve kelias dienas, sandariai uždengtą. Prieš patiekiant tereikia pašildyti.

Taip pat skaitykite

Marinuoto tuno kepsnys
Marinuoto tuno kepsnys: maistinga ir skanu
2025-08-10
Net ir tie, kurie vaikystėje nekentė moliūgų košės, tikrai paprašys pakartoti: išbandykite šį receptą
Net ir tie, kurie vaikystėje nekentė moliūgų košės, tikrai paprašys pakartoti: išbandykite šį receptą
2025-10-08
Bananų vyniotinis be miltų: nepaprastai skanu!
Bananų vyniotinis be miltų: nepaprastai skanu!
2025-09-16
Lietiniai blynai. 10 taisyklių kaip iškepti tobulus.
Kaip iškepti gardžius lietinius blynus? Virtuvės šefas dalijasi 10 taisyklių
2025-06-12

Recepto šaltinis: bbc.co.uk/food

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:Kopūstai su obuoliaisRaudoniejo kopūstaiTroškinti kopūstaiTroškinti kopūstai su obuoliais

AutoriusVaida Bučinskienė
Vaida čia! Esu maisto turinio redaktorė portale ub.lt ir maistas yra mano aistra. Nuolat ieškau naujų skonių, eksperimentuoju virtuvėje, testuoju receptus ir visa tai įamžinu nuotraukose. Esu tikra, kad nėra neskanaus maisto – tiesiog kartais prireikia atrasti ir tinkamai panaudoti produktus!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Kokius augalus sodinti šalia pomidorų: naudingi deriniai ir ko vengti
Sodas ir daržas

Kokius augalus sodinti šalia pomidorų: naudingi deriniai ir ko vengti

Kaip patikrinti kiaušinių šviežumą?
Gyvenimas

Kaip patikrinti kiaušinių šviežumą?

Kodėl odą reikėtų šveisti prieš skutimąsi ir kaip tai daryti teisingai?
Sveikata ir grožis

Kodėl odą reikėtų šveisti prieš skutimąsi ir kaip tai daryti teisingai?

Šalutiniai poveikiai vartojant augalinį pieną
Sveikata ir grožis

Šalutiniai poveikiai vartojant augalinį pieną

Windows 11 gali pasikeisti neatpažįstamai: užkulisiuose gimsta naujas dirbtinio intelekto įrankis
IT naujienos

Windows 11 gali pasikeisti neatpažįstamai: užkulisiuose gimsta naujas dirbtinio intelekto įrankis

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?