ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai

ub.lt

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – ub.lt

Search
  • Naujausios
  • Lietuva ir pasaulis
    • Ekonomika ir verslas
    • Lietuva
    • Pasaulis
    • Įdomu
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
    • Mokslas
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Horoskopai
Sekite mus
Titulinis » Receptai » Mėsos patiekalai » Orkaitėje kepti kiaulienos kepsniai: fantastiškas patiekalas, kuris puikiai tiks kasdienai ar šventiniam stalui!
Mėsos patiekalai

Orkaitėje kepti kiaulienos kepsniai: fantastiškas patiekalas, kuris puikiai tiks kasdienai ar šventiniam stalui!

Rita Barčienė
Autorius Rita Barčienė
Publikuota: 2025-09-16
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Orkaitėje kepti kiaulienos kepsniai
Orkaitėje kepti kiaulienos kepsniai

Tai – labai skanus ir greitai pagaminamas patiekalas, kuris puikiai tinka ir kasdienai, ir šventiniam stalui.

Orkaitėje kepti kiaulienos kepsniai: receptas

Jums reikės:

  • 6 kiaulienos pjausnių
  • 150 g kietojo sūrio
  • 1 svogūno
  • 2 marinuotų agurkų
  • 10 g krapų
  • 3 valg. š. majonezo
  • 1 arb. š. garstyčių sėklų
  • 1/2 arb. š. druskos
  • 1/2 arb. š. maltų juodųjų pipirų

Kaip gaminti?

Kiaulienos pjausnius išdėliokite vieną šalia kito ir įpjaukite jų paviršių tinkleliu.

Taip pat skaitykite

Ryžiai su pievagrybiais ir vištiena
Ryžiai su pievagrybiais ir vištiena
2025-10-01
Cukinijų ir žaliųjų žirnelių blyneliai
Cukinijų ir žaliųjų žirnelių blyneliai
2025-10-28
Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrelėmis
Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrelėmis: paprastas, bet skanus užkandis
2025-07-20
Makaronų apkepas su šviežiomis dešrelėmis
Makaronų apkepas su šviežiomis dešrelėmis
2025-06-25

Pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir apverskite į kitą pusę. Vėl įpjaukite paviršių, pabarstykite druska ir pipirais.

Išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Sumaišykite majonezą su garstyčių sėklomis ir įtrinkite kiekvieną mėsos gabalėlį.

Marinuotus agurkus supjaustykite apskritimais.

Svogūną nulupkite ir taip pat supjaustykite apskritimais.

Ant kiekvieno mėsos gabaliuko dėkite svogūnų griežinėlius, agurko griežinėlius ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Kepkite 180 °C temperatūroje maždaug 30 minučių.

Pabarstykite smulkintais krapais ir patiekite.

Taip pat skaitykite

Druskos naudojimas pagerina kepinių kokybę
Druskos naudojimas: kaip ji paryškina skonį ir pagerina kepinių kokybę
2025-08-15
Gaivus vyniotinis su uogomis ir citrinų kremu
Gaivus vyniotinis su uogomis ir citrinų kremu
2025-07-23
Vištienos ir grybų troškinys
Vištienos troškinys su grybais ir ryžiais: sotiems pietums
2025-06-18
Vištienos ir grybų pyragas
Vištienos ir grybų pyragas
2025-11-27

Dar vienas receptas: kiaulienos kepsniai su parmezano sūriu

Jums reikės:

  • 8 kiaulienos pjausnių
  • 8 kietojo sūrio riekelių
  • Petražolių
  • 1 česnako skiltelės
  • 1 stiklinės maltų džiūvėsėlių
  • 4 valg. š. tarkuoto parmezano
  • Šlakelio aliejaus
  • Druskos

Kaip gaminti?

Smulkiai supjaustykite česnaką ir petražoles.

Sumaišykite su džiūvėsėliais ir parmezanu.

Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždėkite po riekelę kietojo sūrio, uždenkite antruoju mėsos gabalėliu, o viršų patepkite aliejumi.

Paruoštą mišinį apvoliokite džiūvėsėliuose su parmezanu ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.

Kitą pusę aptepkite aliejumi ir vėl pabarstykite paruoštu sausu mišiniu.

Pasūdykite ir kepkite iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje.

Kepkite maždaug 20 minučių.

Skanaus!

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

ŽYMOS:KiaulienaKiaulienos kepsniaisūris

AutoriusRita Barčienė
Esu Rita Barčienė – dalinuosi receptais, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Mėgstu atrasti naujus skonius, bet taip pat branginu tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus. Mano tikslas – įkvėpti Jus gaminti su meile ir be streso, kad virtuvė taptų malonia vieta eksperimentuoti ir džiaugtis rezultatais.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

7 supermaisto produktai geresnei žarnyno sveikatai
Sveikata ir grožis

7 supermaisto produktai, kuriuos mitybos specialistai rekomenduoja geresnei žarnyno sveikatai

Kiek žmonių jau neteko darbo dėl dirbtinio intelekto?
IT naujienos

Kiek žmonių jau neteko darbo dėl dirbtinio intelekto? Atsako analitikai

Ar vitaminas C padeda nuo peršalimo: ką sako mokslas
Sveikata ir grožis

Ar vitaminas C padeda nuo peršalimo: ką sako mokslas

Kaip pašalinti įsisenėjusias kalkes iš tualeto bakelio: jis bus tarsi naujas
Gyvenimas

Kaip pašalinti įsisenėjusias kalkes iš tualeto bakelio: jis bus tarsi naujas

kaip tinkamai išvalyti kilimus ir juos prižiūrėti
Gyvenimas

Kilimai namuose: kaip tinkamai išvalyti kilimus ir juos prižiūrėti

ub.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?