Agurkų ir mėtų jogurtinis padažas – šis gaivus ir lengvas padažas puikiai papildo aštresnius patiekalus ar sūresnius užkandžius, suteikdamas jiems šviežumo ir subtilų aromatą.
Agurkų ir mėtų jogurtinis padažas: receptas
Padažas puikiai tinka tiek prie karštų patiekalų, tiek kaip traškių užkandžių priedas.
Ingredientai:
- 250 ml natūralaus jogurto
- ½ agurko, sutarkuoto arba smulkiai supjaustyto
- didelė sauja mėtų lapelių, smulkiai supjaustytų
- didelė žiupsnelis druskos
- ½-1 žaliosios čili paprikos (nebūtina)
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Agurkus sutarkuoti ir sudėti į dubenį.
2. Mėtas smulkiai sukapoti. Atidėti.
3. Sutarkuotą agurką suvynioti į rankšluostį ir išspausti perteklinį vandenį.
4. Visus ingredientus sumaišyti ir patiekti. Tai puikus priedas prie bet kokio kario.
Recepto šaltinis: bbc.co.uk/food
Nuotraukos asociatyvinės © Canva.